GSSI - Gran Sasso Science Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

GSSI är en internationell Ph.D. skola och ett center för avancerade studier i fysik, matematik, datavetenskap och samhällsvetenskap, belägen i L'Aquila (Italien). Det grundades 2012 som Centrum för avancerade studier av National Institute for Nuclear Physics (INFN) och grundades sedan i mars 2016 som en högskolestudium som tillhandahåller forskarutbildning. GSSI syftar till att skapa ett nytt centrum för vetenskaplig excellens i L'Aquila som främjar de färdigheter och högspecialiserade strukturer som redan finns i området, såsom Gran Sasso National Laboratories of INFN och University of L'Aquila, vilket underlättar attraktionen av höga resurser inom natur- och samhällsvetenskapliga områdena. Dess syfte är att bilda mänskligt kapital på hög nivå, integrera utbildning och forskning i en livlig tvärvetenskaplig miljö.


Gran Sasso Science Institute erbjuder 30 doktorander. stipendier i fysik, matematik, datavetenskap och samhällsvetenskap.

href = "http://www.gssi.it/phd/


GSSI - Gran Sasso Science Institute erbjuder 30 doktorander. stipendier inom följande områden: Astropartikelfysik (8 stipendier), Matematik i natur-, samhälls- och livsvetenskaper (8), Datavetenskap (7), Regionalvetenskap och ekonomisk geografi (7).

Det officiella språket för alla doktorander är engelska. Stipendierna delas ut i fyra år och deras årliga belopp är 16 159,91 euro brutto. Alla doktorander kommer att ha gratis boende på GSSI-anläggningarna och använda trädgården.

Ansökan måste lämnas in via det onlineformulär som finns tillgängligt på www.gssi.it/phd/ senast den 11 juni 2020, 17:00 (italiensk tidszon).

GSSI är en internationell doktorandskola och ett centrum för forskning och högre utbildning inom områdena fysik, matematik, datavetenskap och samhällsvetenskap. Det grundades 2012 i L'Aquila (Italien) som ett centrum för avancerade studier av INFN - National Institute for Nuclear Physics, och etablerades sedan 2016 som en School of Advanced Studies som tillhandahåller forskarutbildning. Genom ett dagligt samarbete och interaktion har forskare och studenter möjlighet att bygga en god kunskap om forskningsmetoderna och experimentera föroreningar av intressen, innovativa metoder och multikulturella utbyten i alla GSSI-aktiviteter. När vi tar itu med dagens världs komplexitet, är vi engagerade i att ta bort alla hinder mellan GSSI-områdena för studier och forskning, där tvärvetenskap och korsbefruktning ligger till grund för allt vi gör.

Bland våra mål är spridning av vetenskapliga resultat till samhället och främjande av kulturevenemang för allmänheten, medborgare och skolor.

För mer information, se Call for Applications på www.gssi.it/phd/ eller skriv ett e-postmeddelande till applikationer@gssi.it eller ring +39 0862 4280433.

Platser

L'Aquila

Viale Francesco Crispi, 7

Address
Gran Sasso Science Institute
viale Francesco Crispi, 7

67100 L'Aquila, Abruzzo, Italien
Telefon
+39 0862 4280262

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium