European University Institute (EUI)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Doktorandprogrammet En internationell institution med ett europeiskt fokus är Europeiska universitetsinstitutet en av de mest kulturellt skiftande forskarskolor som helst i världen. Nästan 900 forskare från över 60 länder kombineras för att skapa en verkligt multinationell gemenskap med ingen dominerande kulturen.

Fyra Forskarutbildning:

economics Historia och civilisation lag Politiska och samhällsvetenskap

Med ledande forskare inom nationalekonomi, historia, juridik och statsvetenskap, socialvetenskap, alla fyra avdelningar främja tvärvetenskaplig forskning och undervisning. Våra fyrtio års erfarenhet med inriktning uteslutande på doktorandstudier och forskning gör oss världsledande inom definiera högkvalitativ forskarutbildning.

Mer än att skriva en avhandling EUI erbjuder ett fullt strukturerad doktorandprogram. Bortsett från att njuta noggrann övervakning för att skriva sina avhandlingar, forskare utbildas för att bli akademiskt bevandrad i angränsande områden och discipliner. De får också undervisning, skrivande, forskning och andra färdigheter som ger dem ett försprång för sina postdoktorala karriären.

EUI Erfarenhet Vid EUI hittar en intellektuell och social gemenskap som är stöttande, erbjuda delaktighet och internationellt. Du kommer inte bara njuta av en intensiv och tillfredsställande liv på campus och i Florens, men också bli nedsänkt i forskningsnätverk och förvärva bestående vänskap som frodas långt efter avslutad doktorsexamen. Eftersom våra alumner ömt vittna, de tillbringade som forskare i Florens år räknas bland de mest stimulerande och roligt i sina liv.

Vår Record EUI har mycket höga genomströmning. 80 procent av alla studenter som antas till Ph.D. programmet sedan 2000 och 83 procent av dem som antas till andra studieåret framgångsrikt försvara sin avhandling inom 6 år. 69 procent av våra alumner är för närvarande anställda i akademiska positioner, medan 12 procent arbetar inom internationella organisationer. Alumni från ECO-avdelningen får ofta positioner i centralbanker. Över 30 procent av alla alumner från alla årskullar är nu anställda i ledande befattningar inom det valda karriär.

160 Grants Ph.D. stipendier är tillgängliga för medborgare i de flesta EU-länder. Dessa är EU-medlemsstater som har undertecknat EUI-konventionen. Ett begränsat antal ytterligare bidrag är tillgängliga för icke EU-länder.

Campus EUI campus ligger i det natursköna toskanska kullar med utsikt över Florens, nära Fiesole. EUI ligger i historiska byggnader i anlagda italienska trädgårdar, erbjuder sina medlemmar möjlighet att bedriva sin forskning i inställningarna för enastående skönhet. Forskare njuta state-of-the-art akademiska resurser och IKT-tjänster; boendemöjligheter; mat tjänster; idrottsanläggningar och platser för kulturella, sociala och konstnärliga initiativ.

Ansökningsdatum Sista ansökningsdag för 2015-2016 läsåret är 31 jan 2015. Ansökningsblanketten, forskningsplan, referensbrev och andra nödvändiga handlingar ska ha kommit midnatt (centraleuropeisk tid) den dagen.

Se PhD - PhDStudies » Se PhD - Lawstudies »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Forskarutbildningen I Historia Och Civilisation

Campusstudier Heltid 4 år October 2018 Italien Florens

Institutionen för historia och civilisation (HEC) erbjuder en distinkt program för transnationell och jämförande europeisk historia i ett globalt perspektiv. Studie- och forskningsverksamhet är strukturerade på ett fyraårigt Ph.D. Programmet, som är en av de största och mest framgångsrika i Europa. [+]

Forskarskolan i historia och civilisation

Institutionen för historia och civilisation (HEC) erbjuder en distinkt program för transnationell och jämförande europeisk historia i ett globalt perspektiv. Studie- och forskningsverksamhet är strukturerade på ett fyraårigt Ph.D. Programmet, som är en av de största och mest framgångsrika i Europa. Undervisningen Programmet för Ph.D. i historia och civilisation inkluderar avdelnings, utbildning och forskningsseminarier, samt andra aktiviteter som konferenser, workshops och föreläsningar.

Fakulteten ger vägledning i forskningsmetoder och ger råd forskarna på att förbereda sina avhandlingar.

Bidrag ges till forskningsuppdrag att arbeta i arkiv och bibliotek, och forskare kan också få ekonomiskt stöd för att presentera sitt arbete-in-progress vid internationella konferenser.... [-]


Forskarutbildningen I Nationalekonomi

Campusstudier Heltid 4 år October 2018 Italien Florens

EUI Economics Avdelningen syftar till att producera toppforskare placerade att bedriva framgångsrika akademiska eller yrkesmässiga karriär på ledande universitet eller andra forskningsinriktade organisationer. Forskare i ECO bedriver formella kursbaserad utbildning inom mikroekonomi, makroekonomi och ekonometri. [+]

Doktorandprogram i nationalekonomi

EUI Economics Avdelningen syftar till att producera toppforskare placerade att bedriva framgångsrika akademiska eller yrkesmässiga karriär på ledande universitet eller andra forskningsinriktade organisationer.

Forskare i ECO bedriver formella kursbaserad utbildning inom mikroekonomi, makroekonomi och ekonometri.

Oberoende, men tätt övervakad forskning är en viktig del av det fyraåriga programmet, och doktorander regelbundet få tillfälle att presentera och diskutera sin forskning. Det breda spektrum av intressen som täcks av nuvarande lärare så att de kan övervaka avhandlingar på en mängd olika ämnen inom de tre kärnområden. Blivande forskare för Ph.D. i nationalekonomi uppmanas att undersöka om deras intressen passar med de som stöds av ECO fakulteten.... [-]


Forskarutbildningen I Politiska Och Samhällsvetenskap

Campusstudier Heltid 4 år October 2018 Italien Florens

Avdelningen för politiska och samhällsvetenskap (SPS) erbjuder ett fyraårigt doktorandprogram med specialisering inom statsvetenskap, sociologi, internationella relationer och social och politisk teori. [+]

Forskarskolan i politiska och samhällsvetenskap

Den Institutionen för politik och samhällsvetenskap (SPS) erbjudanden ett fyraårigt doktorandprogram med specialisering inom statsvetenskap, sociologi, internationella relationer och social och politisk teori.

Institutionen lägger stark tonvikt på teoretiska och metodologiska verktyg som krävs för Ph.D. forskning, och det gynnar en mångfacetterad strategi för forskningsprojekt och avhandlingar, av vilka många sträcker sig över traditionella akademiska gränser.

Avdelningen erbjuder också sina forskare starkt stöd med specifika metodfrågor såsom jämförande forskningsdesign, statistiska metoder, och enkätundersökningar.... [-]


Videoklipp

Ph.D Programmes Presentation