The Hong Kong Polytechnic University, Department of English

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

I Engelska institutionen, är vår främsta uppgift att ge tillämpade studier i engelska för de yrken, och vi strävar efter att bli internationellt erkänd som en ledande leverantör av grund- och forskarutbildning med inriktning på professionell kommunikation. Tillämpad engelska studier omfattar inte bara förvärvet av mycket hög nivå av engelska språkkunskaper som behövs för att lyckas professionellt, men också en grundlig och kritisk förståelse av det engelska språket och en utvecklad medvetenhet om engelska kommunikation i mångkulturella professionella sammanhang.

Det finns ett tydligt behov i Hong Kong och internationellt för akademiker med mycket utvecklad kunskap om språk och kommunikation, tillsammans med kritiskt tänkande, som kan bidra till en rad professionella och affärssammanhang. Oavsett om på grundnivå eller forskarutbildningsnivå, är Engelska institutionen en av Hongkongs viktigaste leverantörer av akademiker med den typ av engelska kommunikation och språkkunskaper och kunskaper som är så högt uppskattad av de fria yrkena.

Våra program har innovativa funktioner som gör dem mycket populärt bland studenter, deras föräldrar och elevernas eventuella arbetsgivare, och hjälpa våra elever att utveckla allround färdigheter och egenskaper prisade av PolyU och samhället som helhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Hong Kong Phd Stipendiesystem

Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2017 Hongkong Kowloon

Detta system ger studenter från hela världen möjlighet att studera för en doktorsexamen i ett av Hongkongs högt rankade universitet. Om du är intresserad av att bedriva banbrytande forskning inom något av följande områden är PolyU berömda Engelska institutionen platsen för dig. [+]

Studie för en doktorsexamen i Asiens världsstad Detta system ger studenter från hela världen möjlighet att studera för en doktorsexamen i ett av Hongkongs högt rankade universitet. Om du är intresserad av att bedriva banbrytande forskning inom något av följande områden är PolyU berömda Engelska institutionen platsen för dig: Språk och professionell kommunikation Media och kommunikation Språkundervisning och språkinlärning Lingvistik, engelska och systemisk funktionell lingvistik Interkulturell kommunikation och områdesstudier Viktiga funktioner i Fellowship Scheme Månatlig stipendium på HK $ 20.000 (ca US $ 2600) Årlig konferens och forskningsrelaterade resebidrag på HK $ 10.000 (ca US $ 1300) för 3 år Undervisning stipendium och garanterad hall boende under det första året för PolyU pristagare Viktiga datum Inlämning av ursprungliga ansökan till RGC: Från den 1 september 2016 till 1 december 2016 00:00 (Hong Kong Time) Inlämning av fullständig ansökan till PolyU: 1 December 2016 23:59 (Hong Kong Time) Förkunskapskrav Du bör göra din ursprungliga ansökan till Vetenskaps Grants Council (RGC) i Hong Kong genom Fellowship Scheme online-system för att få ett referensnummer innan du skickar en fullständig ansökan. När du ansöker om tillträde till PolyU via Fellowship Scheme, kommer du anses samtidigt för en ordinarie plats tilldelad till universitetet genom tilldelning av en doktorand. Detta innebär att även om din ansökan om stipendiesystem misslyckas, du fortfarande kan erbjudas en ordinarie plats i Engelska institutionen. Du borde: hålla en forskarexamen innehåller en betydande forskningskomponent, såsom en avhandling, som följer av ett erkänt universitet eller har en kandidatexamen med First Class Honours, eller... [-]

Kontakt
Besöksadress
Room AG428 Chung Sze Yuen Building, The Hong Kong Polytechnic University
Hunghom, Kowloon, HK