Läs den officiella beskrivningen

IPAG Business School ligger i hjärtat av Paris, IPAG Business School erbjuder internationella studenter det spännande möjligheten att uppleva en livlig stadsmiljö utöver sina akademiska studier. Campus ligger i 6: e arrondissementet som har en populär cafékultur; det öppna caféet och restaurangscenen längs Boulevard Saint-Germain och Saint-Michel, barer och pubar i Latinerkvarteret, historiska monument samt shoppingdistrikt och en mångsidig konstscene. Akademiskt är IPAG en institution som är en av de bästa franska masternivå skolor som tillgodoser sina akademiker mest (l'Etudiant 2013 och 2014). Dessa är alla en del av anledningen till att IPAG Business School är ett utmärkt val som en studie utomlands.

Internationella vid IPAG

Internationell integration är en del av vår historia. Över 2.400 studenter deltar varje år på ett brett utbud av kurser, både undervisade på franska och engelska med möjlighet att studera globalt.
Med 118 partnerinstitut i 35 länder har eleverna ett stort antal länder och kulturer för att utforska våra utbytesprogram, dubbla examensbevis, trippelbevis, MBA-program och praktikplatser. Våra program är utformade för att utrusta studenter med de sociala och professionella färdigheter som behövs för att utvecklas i dagens utmanande och snabbt föränderliga affärsmiljö. Dessutom IPAG Business School närvaro utmärkta möjligheter för våra studenter att integrera sina studier med praktikplatser.

Innovation

IPAG Business School ägnar sitt ansträngningar till kvalitetsforskning inom ledning och vår största prestation är ett av de främsta forskningslaboratorierna i Frankrike. Vi håller positionen som den 2: a mest kända post-Bac-skolan i ledningsforskning. IPAG Lab har varit en kärninvestering sedan den grundades; Det fokuserar på att utveckla teoretisk och tillämpad kunskap inom ekonomi och förvaltning. Med över 70 professorer eller medlemsförbund har Lab årligen producerat 150 publikationer i ekonomiska och ledningsrecensioner. Lab har dessutom medlemmar av redaktionella styrelser i några av de ledande internationella tidskrifterna och är värd för besöksprofessorer från några av de största internationella universiteten.

Karriärer

Över 85% av unga studenter från IPAG söker jobb på mindre än 3 månader, 54% av eleverna börjar sin professionella karriär i stora företag eller blir entreprenörer.
Studenterna har ett brett sortiment av support, som inkluderar IPAGs arbetssida som länkar både arbetsgivare och studenter. Denna exklusiva tjänst möjliggör möjligheter inom våra partnerföretag.
Dessutom IPAG Business School många studenter i IPAG Business School ett permanent kontrakt i slutet av sin slutliga praktikplats.

program

Programmen som lärs på engelska inkluderar:

  • Kandidatexamen i internationell ledning
  • Bachelor of Business Administration
  • International Business and Management Program
  • MBA International Trade
  • MBA Luxury Brand Management
  • MBA Energi och hållbarhet
  • MBA European Management
  • MBA Food Business Management
Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

DBA

IPAG Business School

Doktorand i företagsekonomi (DBA) är en verkställande, forskningsinriktad doktorsexamen i företagsekonomi. ... [+]

Sabi University och Business Institute och IPAG Business School har tecknat avtal om att erbjuda ett blandat dubbelt examen i doktorsexamen. Doktorand i företagsekonomi (DBA) är en verkställande, forskningsinriktad doktorsexamen i företagsekonomi.

DBA-programmet består huvudsakligen av självständig forskning om ett valt ämne och avhandling av en avhandling. Den forskning som behärskas i programmet skulle då tillämpas för att göra ett direkt bidrag till affärspraxis. Under hela programmets gång ska studenterna självständigt studera ett valt ämne och arbeta nära med en handledare som kommer att erbjuda dem vägledning och support. När deras studier är fullständiga och studenterna har skrivit en avhandling som presenterar sina resultat, måste de försvara sin avhandling genom en viva voce (muntlig) undersökning framför en stor jury. DBA-studenter måste slutföra kursen, seminarier och workshops under den första terminen av sina studier.... [-]

Frankrike Paris Nice
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Happy (From Paris to Nice) - We are from Ipag BS

IPAG Business School - Paris Campus
Address
184, bd Saint-Germain
75006 Paris, Île-de-France, Frankrike
Webbplats
Telefon
+33 1 53 63 36 24
Address
4, bd Carabacel
06000 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike