Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

Brilliance Business School är en prestigefylld förvaltningsutbildningsinstitution som erbjuder ett brett spektrum av affärs- och ledarutbildningsprogram i samarbete med internationella partners och globala organ. De forskarutbildade programmen skiljer sig från att innehålla doktorsexamen, magisterexamen och examen inom olika verksamhetsområden.

Under de senaste åren har Brilliance Business School alltid varit ett viktigt resmål för tusentals ledande yrkesverksamma som gynnades av sina olika program inom olika affärsområden. Brilliance Business School har alumner av tusentals kandidater som framgångsrikt avslutat sina program.

112548_pexels-photo-1047277.jpeg

Andreea Ch / Pexels

På företagsnivå arbetar Brilliance Business School med hundratals ansedda organisationer inom multinationella och inhemska näringslivsområden där forskarutbildning, yrkesutbildning och managementkonsulttjänster tillhandahålls.

Brilliance Business School management team, professorer, instruktörer och konsulter är gemensamt engagerade för att ge företagare inte bara kunskap och inkrementella erfarenheter utan även praktiska metoder och praktiska tekniker som de behöver i sin karriär.

Filosofi och Tro

u141_original.pngBrilliance Business School anser att inlärningsprogrammet är en lagsporter med 3 växlar; Att lära sig som en process, lärare som individ och Brilliance Business School som pedagog. För att få största möjliga nytta av inlärningsevenemanget måste varje redskap fungera effektivt i kompatibilitet med de andra två. Briljans har en uppsättning filosofier och övertygelser för var och en av de tre komponenterna.

Att lära sig som en process:

 • Lärande är inte en torteringsprocess som några försökte träna på oss i gamla tider.
 • Lärande är kul och hjärnsport.
 • Lärande har begränsat värde om inte det sätts i praktiken.
 • Lärande är inte en sked. Det handlar om hur man hittar skeden på egen hand. Ibland att uppfinna det.
 • Lärande är ett uppdrag utan tak, gränser eller väggar.

Deltagaren som individ:

 • Deltagaren har potentiella förmågor och förmågor som behöver en skicklig tränare för att frigöra dem.
 • Deltagaren har olika behov, attityder, komplikationer och unik individualitet som vi bara behöver förstå och respektera.
 • Deltagaren har rätt att tänka fritt och uttrycka sin åsikt utan att gå in i andras zoner.

Brilliance Business School som pedagog:

 • Vi eliminerar det som är vanligt om de felaktiga begrepp som lärts ut som har praktiserats på oss - som studenter - i åratal.
 • Vi inspirerar, uppmuntrar och motiverar dig för att lära dig. Om du bestämmer dig för att stänga av det, är det ditt eget val.
 • Vi kommer inte att lära dig, vi kommer att ge dig en möjlighet att lära.
 • Ingen kommer att attackera dig för ditt eget tänkande och övertygelse. Du kan uttrycka dig själv som du vill, bara akta dig för att inte bryta mot andras frihet också.
 • Vi kommer inte att kontrollera dig om vad du ska tänka, vi kommer att vägleda dig om hur du tänker.
 • Du är här med ditt val! Du kan lämna ditt val - så länge du har friheten att fatta ditt beslut är du ansvarig för konsekvenserna.
 • Vi kommer att vara som "alkemisten"!

cairo, mosque, egyptshadyshaker / Pixabay

Varför Briljans

Brilliance har framgångsrikt fullbordat ett stort antal professionella examensbevis och utbildningsprogram med olika storlekar och komplexiteter inom olika branscher till hundratals affärsverksamma.

Vår rika yrkeserfarenhet gör det möjligt för oss att prata samma språk hos våra kunder från olika sektorer och därmed förstå deras affärsbehov för att de ska kunna nå sina professionella mål. Detta hjälper oss att spara våra kunders dyrbara tid och erbjuda rätt lösning enligt deras specifika behov.

Vi förstår att vår framgång mäts av våra kunders framgång. Men Brilliance äventyrar aldrig sin kvalitet, eftersom våra kunders tillfredsställelse är vårt främsta mål.

Följande punkter sammanfattar våra huvudsakliga differentieringsfaktorer:

 1. Utbildningsprogram är modellbaserade. Var och en av våra professionella examensbevis eller träningsprogram bygger på en huvudmodell. Modellen diskuteras i början av programmet med scenindikering av hur innehållet delas upp i varje modul. Detta fungerar som en kursplan som gör det möjligt för eleverna att känna till träningsmodulerna och länka dem till de stadier de är på. Det hjälper också eleverna att ha en helhetssyn över hela programmet.
 2. Fokus ligger på en praktisk inställning till kompetens och beteendeförändring snarare än kunskapsintag.
 3. Internationell exponering av bästa praxis med hänsyn till kulturella aspekter.
 4. En framstående lärningsmetodik som är unik för marknaden.
 5. Högkvalitativa program med deltagarnas / kunders beräknade tillfredsställelse över 96%
 6. Konstruerade och utvecklade skräddarsydda kurser i förhållande till organisationens huvudsakliga fyra pelare: Mål, Strategier, Processer och Människor.
 7. Diversifierade erfarenheter inom olika inhemska och multinationella näringsliv - FMCG, bank, läkemedel, industri, service och icke-statliga organisationer som gynnats av våra kurser och professionella examensbevis.
 8. Top notch professorer, instruktörer och konsulter arbetar i samarbete med internationella partners och ett dedikerat team.
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

DBA

Brilliance Business School

DBA är terminutbildningen inom företagsekonomi och ledarskapsutbildning som kombinerar högutvecklad kunskap och "forskning i handling". UBIS DBA är det idealiska doktorsp ... [+]

DBA Översikt

DBA är terminutbildningen inom företagsekonomi och ledarskapsutbildning som kombinerar högutvecklad kunskap och "forskning i handling". UBIS DBA är det idealiska doktorsprogrammet som ger en omfattande upplevelse som förvandlar sitt perspektiv, karriär och liv. UBIS DBA ger deltagarna de verktyg och tekniker som behövs för att utveckla sina forsknings-, analytiska och kritiska tänkande färdigheter till högsta nivån. Deltagarna har sålunda möjlighet att ta itu med viktiga, olösta affärs- och ledarskapsproblem i ett noggrant, noggrant och systematiskt tillvägagångssätt som bidrar till organisationens framgång samtidigt som man utvecklar akademisk kunskap och teorier.... [-]

Egypten Cairo
September 2019
Engelska
Heltid
24 - 36 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska