Läs den officiella beskrivningen

Vid 2030 kommer de flesta människor att utbildas utomlands! Vlerick är en ledande internationell företagsskola ... med en skillnad. Ja, vi erbjuder fullt ackrediterade, världsklassade utbildningsprogram som kombinerar en sund mix av teoretisk kunskap och praktisk inblick. Ja, vi är en ledande akademisk institution med en stark tradition för innovativ och självständig forskning. Ja, vi skryter internationellt erkänd, expertfakultet med nära band till företagslivet. Och ja, vi är konsekvent rankade bland de bästa handelshögskolorna i Europa och världen.

Men vad som verkligen sätter Vlerick ifrån varandra är inte bara vad vi gör utan den anda där vi gör det. Vlerick andan definieras av öppenhet, vitalitet och passion för innovation och företagande. Det är en ande som finns i alla aspekter av vår skola och dess aktiviteter: från vår entusiastiska, motiverade personal till våra innovativa och pragmatiska undervisningsmetoder. från vårt globala nätverk av studenter, alumner och företagspartners till våra inspirerande, livliga campus. Det är alla dessa element som tillsammans har gjort Vlerick Business School den ledande institutionen idag: en plats där människor och organisationer samlas för att forma framtiden för global verksamhet.

5348_16_marketing_faculty_crop1.jpgVlerick i världen

• Campus i Bryssel, Gent och Leuven

• Allianser med över 40 internationella handelshögskolor

• Etablerade partnerskap med 250 företag och multinationella företag

• Nätverk med 17 000 alumni i över 100 länder

• Utbildningsprogram i världsklass

• Sedan 1953

• Blandt de bästa i Europa

•Cirka. 800 MBA och Masters studenter

• 40 nationaliteter representerade i MBA-programmet

• 200 entusiastiska personal

• Över 6000 deltagare i ledarskap

• Mer än 50 fakulteter med 12 olika nationaliteter

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

DBA

Vlerick Business School

Detta fyraåriga doktorandprogram för erfarna proffs ger dig möjlighet att genomföra fördjupad forskning som kommer att få en verklig inverkan - antingen i din egen organi ... [+]

Detta fyraåriga doktorandprogram för erfarna proffs ger dig möjlighet att genomföra fördjupad forskning som kommer att få en verklig inverkan - antingen i din egen organisation eller i hela din bransch eller ensam samhälle.

Doktorgrad i företagsekonomi är utformad för att vara flexibel och skräddarsydd för dig och dina ambitioner. Du kan organisera ditt akademiska arbete runt ditt schema - och sätta ihop ditt eget program för självstudier, bostadsmöten, akademiska konferenser och evenemang.

Förkunskapskrav

Om en doktorsexamen i företagsekonomin är rätt nästa steg för dig - vi skulle gärna höra från dig. Vi accepterar antaganden på rullande basis - så vi rekommenderar att du startar ansökan så fort du kan, eftersom ansökan är ganska omfattande. DBA-studenter kan börja två gånger om året : en gång i april och en gång i oktober.... [-]

Belgien Ghent Leuven Brussels
Oktober 2019
Engelska
Deltid
4 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Graduation Challenge Marketing 2018

Why a Vlerick Masters: Masters in Marketing

How can you take the suffering out of shopping for men?

Vlerick bootcamp 2018

Why a Vlerick Masters?