University of Technology Sydney

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Technology Sydney (UTS) är en modern högskola med en internationell utblick. UTS rankas i världens topp 400 universitet i Shanghai Jiao Tong University Academic Ranking of World Universities 2014 och i topp 250 i Times Higher Education World University Rankings 2014. UTS är också placerad 24 i "100 mest internationella universitet i världen" enligt Times Higher Education.

UTS erbjuder innovativa och industrirelevant utbildning i hjärtat av den globala staden Sydney. Staden campus är en kort promenad från centralstationen, Sydneys stora tåg- och busstation. Med nya state-of-the-art möjligheter har UTS en levande campus miljö där eleverna kan samarbeta, studera och koppla av. Den nya teknik och IT Building har en avancerad data arena och mjukvarudesign studio. Dr Chau Chak Wing Building, kommer Australiens enda Frank Gehry-designade byggnaden hem till UTS Business School 2015 och öppnande år 2015, kommer vetenskap och Graduate School of Health Building har specialiserade avancerade laboratorier och en "super lab.

Andra banbrytande faciliteter inkluderar: En av de mest tekniskt kapabla bibliotek på södra halvklotet; en multi-purpose sporthall och ett fullt utrustat gym, studie utrymmen med den senaste tekniska utrustningen för att underlätta kollaborativt lärande; 24 timmars tillträde datorsalar På UTS eleverna placera sina kunskaper i en verklighetstrogen sammanhang genom stora projekt, omfattande grupparbeten och fallstudier verkliga. Mer än 150 företag samarbetar med UTS att tillhandahålla resurser, kompetens och arbets praktikplatser.

UTS Modell för lärande är en praktiskt inriktad, globalt relevant och forskningsfokuserat synsätt som används för att utveckla högt värderade akademiker för den globala arbetsplatsen. Stöds av denna modell, utformningen av nya campus utrymmena ge studenterna möjlighet att uppleva kreativ, integrerade och kollaborativt lärande stöds genom användning av modern teknik.

UTS ger också omfattande supporttjänster för internationella studenter, varav många är gratis. Dessa inkluderar engelska språkstöd, en mångreligiöst bönerum, yrkesvägledning och hälso- och boendeservice.

Mer än 180 forskarutbildningskurser som erbjuds samt forskningsprogram i företagsekonomi; Kommunikation; Creative Intelligence och innovation; Design, arkitektur och byggande, Utbildning; Engineering; Hälsa; Informationsteknologi; International Studies; Lag; Apotek och vetenskap.

Forskning vid UTS

UTS är inriktad på tillämpad, inverkan driven forskning, ger relevanta lösningar till aktuella nationella och internationella problem.

Forskningen vid UTS är indelad i sex temaområden: Framtida tjänster och industrier; Kommunikation och intelligenta system; Hälso terminer; Hållbarhet och den byggda miljön; Kreativa branscher och det civila samhället; Affärsinnovation.

Universitetet arbetar med en rad olika industriella partners för att erbjuda praktiska forskningslösningar, tillgång till ett brett utbud av ledande anläggningar, tillgångar och kompetens, kompetens och innovationsförmåga sina begåvade forskare. UTS forskning jämföras på världsstandard eller ovan av Excellence i forskning för Australien (ERA) 2012.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se PhD » Se Kurser » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Doktor I Filosofi

Campusstudier Heltid Deltid 4 - 8 år January 2018 Australien Sydney + 1 fler

Doktorsexamen är ett universitetsövergripande grad som innebär en intensiv period av övervakad studier och forskning. Graden av filosofie doktor tilldelas godkända sökande som har gjort ett tydligt bidrag till kunskap, vare sig med ursprungliga undersökningen, granskning eller kritik. [+]

Med ackreditering från föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International, UTS Business School en av några få utvalda elithandelshögskolor i världen. Många UTS Business School personal är ledande inom sina områden, både akademiskt och inom industrin, som arbetar som högre tjänstemän eller konsulter, eller med starka kopplingar till stora corporations.The UTS Business School PhD-programmet erkänner att vissa grundläggande färdigheter är avgörande för ett framgångsrikt slutförande av världen ledande forskning. Forskarutbildningen ger möjlighet för de sökande att få utbildning i avancerade disciplinära och tvärvetenskapliga metoder som ligger till grund för vilka kandidater som har möjlighet att bygga upp forskningskapacitet. Doktorander övervakas av en kommitté av tre, med en ordförande som normalt ligger i disciplinen mest grundläggande till den sökandes doktorsavhandling. Tvärvetenskaplig forskning uppmuntras, och doktorandkommittéer kan inkludera forskare från besläktade eller andra discipliner utanför där den sökande befinner sig.... [-]


Läkare Av Utbildning

Campusstudier Heltid Deltid 4 - 8 år January 2018 Australien Sydney + 1 fler

The Doctor of Education är utformad för att möta behoven av utövare som vill forskning någon del av sitt område praktik. Kandidater ombord på hög nivå, praktik-baserad forskning till en av de forskningsområden styrka i UTS: Utbildning. [+]

Kursen vänder sig inte bara för studenter åtagit sig att en akademisk bana, men för äldre utövare från offentliga och privata sektorn som vill studera och bedriva forskning på högsta nivå.

Syftet med kursen är att öka utövarens förmåga att ifrågasätta, analysera, kritisera och utveckla sitt yrke och sin praxis. Det är ett forsknings-examen vars syfte är att hjälpa yrkesverksamma att utveckla en relation mellan forskning och deras yrkesverksamhet, inom områden som utveckling och utvärdering, innovation och administration.

Karriär alternativ inkluderar ledande roller inom utbildning som en rektor, chef, planerare, politisk rådgivare, lärare eller utbildare i en regering, industri, handel eller närmiljön. ... [-]


Läkare Kreativ Konst

Campusstudier Heltid Deltid 4 - 8 år January 2018 Australien Sydney + 1 fler

Den doktor Creative Arts (DCA) är för akademiker som har en betydande rekord av prestation i media och kreativ konst och som vill genomföra omfattande forskning inom områdena media och kreativ produktion. [+]

Forskningen examina som erbjuds av UTS: Kommunikation är särskilt värdefull för dem som vill göra en akademisk karriär, en karriär inom forskning eller en avancerad nivå av praktik i yrket.

[-]

Videoklipp

UTS: Future Students

UTS: Postgraduate

UTS International Student: Barsha Karki, Nepal

UTS International Student: Haris Kamal, Pakistan

Kontakt

University of Technology, Sydney

Adress, rad 1 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, Nya Sydwales, Australien
Hemsida http://www.uts.edu.au/international
Telefonnummer +61 3 9627 4816