University of Southern Queensland (USQ)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Visste du att du kan studera på campus eller online, heltid eller deltid?

Oavsett hur du vill studera, gör University of Southern Queensland (USQ) det enklare än någonsin för dig att passa studie i ditt liv. Med mer än 75 procent av studenterna som studerar online fortsätter USQs leverans av externa utbildningsresurser att leda vägen.

OM OSS

På mer än 50 år har University of Southern Queensland (USQ) blivit en framstående undervisnings- och forskningsinstitution. USQ är erkänt för att ge kvalitativ utbildning över hela världen. Internationellt ackrediterade program, och en mängd olika sätt att studera, har USQ studenter från mer än 80 länder. erkännande

 • USQ är rankad No.1 i Queensland för kandidater i heltidsarbete - Graduate Destinations Survey 2014-2016
 • USQ är QLD: s nummer 1 leverantör av online forskarutbildning-Department of Education, 2015
 • USQ har 14 forskningsområden som rankas till eller högre än världsstandard - Excellence in Research for Australia (ERA), 2015
 • USQ rankas i topp 5 MBA-program i Australien - Ekonomisk översikt Group, 2015
 • USQ har 3500 tekniska studenter med 87% studerar externt från 20 länder.
 • Bachelor i kommunikation och media (Public Relations) är ackrediterad med PRIA (Public Relations Institute of Australia)
 • Bachelor of Information Technology (utom Data Analytics Major) är ackrediterad av Australian Computer Society (ACS)

Var finns vi?

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba är huvudcampus. USQ Toowoomba erbjuder tv-studior, en scenekunstteater, vetenskaps- och ingenjörslaboratorier och 24-timmars datorlaboratorier, med den professionella erfarenheten och möjligheterna som din studie förtjänar. USQ Toowoomba campus ger dig fördelarna med en stadsmiljö i en avslappnad lantlig atmosfär. Brisbane ligger cirka 90 minuters bilresa från Australiens näst största inre stad, men Toowoomba erbjuder massor av aktiviteter att göra när studiedagen är över. Om du är osäker på boende, erbjuder USQ dig chansen att uppleva boende hos USQ Residential Colleges.

USQ Springfield

USQ Springfield är ett nav för digital produktion och prestanda. USQ Springfield är en toppmodern TV-studio, radiostation och repetitionsutrymmen, samt samverkande undervisningslokaler och helt nya laboratorier för vetenskap och teknik, och leder ledningen i produktion och forskning. Beläget bara 35 minuter från Brisbane CBD kommer det alltid att finnas något att göra när böckerna är stängda för dagen.

USQ Ipswich

USQ Ipswich erbjuder faciliteter för bästa upplevelse när du studerar våra hälso- och gemenskapsprogram. Studiera omvårdnad, idrottsutövningsvetenskap eller psykologi, samtidigt som du upplever Ipswichs lyxiga utsikt över staden, liksom den eleganta mixen av historiska och moderna byggnader som utgör campus. USQ Ipswichs bibliotek innehåller en av de mest fantastiska funktionerna, en levande regnskog. USQ Ipswich ligger bara 55 minuter från Brisbane centrum och är lättillgängligt med kollektivtrafik.

Studentcentrum

University of Southern Queensland (USQ) omdefinierar hur du tänker på flexibel och online studie. USQ är ett av Australiens tre högsta universitet för online-utbildning * och fick ett 5-stjärnigt betyg för Student Support ^.

Om du vill studera ett banprogram eller din första examen, är USQ stolt över att ge dig det bästa stödet som kan hjälpa dig att nå dina karriärmål. Du kommer att ha din egen Student Relationship Officer (SRO) för att stödja dig varje steg på vägen på din inlärningsresa.

USQ-studenter njuter av små klassstorlekar, samverkande inlärningsutrymmen, en rad supporttjänster för att hjälpa dem att komma igenom höga och låga nivåer av sin studieupplevelse om de studerar ansikte mot ansikte med oss ​​eller via vårt stödjande online inlärningsmodus. USQ-studenter som väljer att studera online är mycket en del av campusgemenskapen och är välkomna att vara på campus med oss ​​under någon del av sin studieresa.

(Källor: * Online Study Australia, 2016; ^ Good University Guide, 2017) USQ är här för att hjälpa dig att uppnå dina mål, stödja dig genom alla utmaningar och fira din framgång. Tjänsterna inkluderar: • Gratis flygmottagning och överföring till din USQ Campus • Bostadshögskolor och boende utanför campus • Internationell arbetsgrupp på USQ Career Hub • Student välfärd, hälsa, rådgivning och välbefinnande • Multi-Faith Support och tjänster • Vanliga studenthändelser och aktiviteter • Handikappresurser.

För mer information om de listade och extra tjänster som USQ International har att erbjuda, besök följande webbplats: https://www.usq.edu.au/study/international

Var de ska bo?

Om du planerar att studera på campus med USQ finns det ett antal boendealternativ som passar alla budgetar - allt inom närheten av var och en av USQ: s campus. Du kan läsa mer om boende med USQ på:

Banor

Programmen som erbjuds på USQ är utformade för att förbereda industriländer, internationellt erkända och kvalificerade akademiker. Vid USQ kan du studera på examens-, grund-, forskar- och forskarnivå. Du kan också dra nytta av våra professionella utvecklingskurser, banvägsprogram och engelska kurser för att förbättra din karriär. USQ erbjuder grader inom följande områden:

 • Näringsliv och handel
 • Creative Arts och media
 • Utbildning
 • Teknik och byggnadsmiljö
 • Hälsa och gemenskapen
 • Humaniora och kommunikation
 • informationsteknik
 • Lag och rättvisa
 • vetenskaper
 • Forskning
 • Engelska språk och banvägsprogram
 • Professionell utveckling

Är du redo att ansöka hos USQ?

Tillämpa studera med USQ är lätt! För mer information om denna ansökan och för att få din ansökan påbörjad, besök följande webbplats: https://www.usq.edu.au/study/international/apply Kom ihåg att det inte finns någon avgift för ansökan vid USQ.

Platser

  USQ Toowoomba
  West Street, Toowoomba, QLD, Australien

  USQ Springfield
  Sinnathamby Boulevard, Springfield Lakes, QLD, Australien

  USQ Ipswich
  Salisbury Road, Ipswich, QLD, Australien
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Filosofie Doktor (dphd)

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 3 - 6 år February 2018 Australien Toowoomba Springfield Brisbane Australien Online + 4 fler

Den filosofie doktor (PhD) är en akademisk examen i alla studieområden och ger dig de färdigheter för att bli en effektiv forskare i tidigare studerat disciplin. Genom att utföra en filosofie doktor du kommer att ha expansiv intellektuell frihet att kunna göra en originell och betydande bidrag till ditt område av studien. [+]

Har du en passion för forskning? Den filosofie doktor (PhD) är en akademisk examen i alla studieområden och ger dig de färdigheter för att bli en effektiv forskare i tidigare studerat disciplin. Genom att utföra en filosofie doktor du kommer att ha expansiv intellektuell frihet att kunna göra en originell och betydande bidrag till ditt område av studien. USQ akademiker redovisas över hela världen för sin framstående forskning. Några av de projekt du kan utnyttja är i framkant av spetsforskning. Som forskarstuderande du skulle ha engagemang och stöd för att göra en skillnad för samhället på ett meningsfullt sätt. USQ har åtagit sig att kvalitet i forskarutbildning och ge en kvalitet forskarutbildning erfarenhet för våra studenter. Vi bibehåller vår relevans i forskning genom att länka med industrin och näringslivet genom lokala och internationella forskningsnätverk. Du kan börja din doktor när som helst under året. För att starta din doktor du behöver klargöra din forskning ämne och söka en akademisk anställd att vara din handledare. Detta kan ibland ta tid så det är klokt att låta flera månader för diskussion med potentiella handledare och för behandling av din ansökan. Karriärutfall Examen med en filosofie doktor är perfekt om du vill göra karriär inom industrin, den akademiska världen eller regeringen med inriktning på din valda området. Behörighet Sökande måste ha Ett av följande: En kandidatexamen med första klassens heder eller andra klassens heder (avdelning A) eller motsvarande, eller En masterexamen (med en betydande forskningskomponent), eller andra kvalifikationer och / eller erfarenheter motsvarande... [-]

Videoklipp

USQ - Unleash Your Fearless

Kontakt

University of Southern Queensland

Adress, rad 1 USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australien
Hemsida http://www.usq.edu.au/international
Telefonnummer +61 74631 5543

Adress, rad 1 USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australien

Adress, rad 1 USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australien

Adress, rad 1 Australien Online, Australien
Telefonnummer undefined