University of Southern Queensland (USQ)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Southern Queensland (USQ) har en unik kultur som fokuserar på stöd, flexibilitet och utbildning av god kvalitet. När du börjar dina studier med USQ du kommer att gå med en levande, mångkulturell och engagerande gemenskap av studenter åtagit sig att skapa ljusa framtid.

OM OSS

På mindre än femtio år har vi blivit en framträdande flera campus undervisning och forskning institution som tillhandahåller utbildning över hela världen. Över 27 000 studenter från cirka 116 länder dra nytta av våra flexibla utbildningsalternativ genom att studera:

 • På campus vid ett av våra tre australiska campus
 • Genom online och distansutbildning
 • Genom en av våra USQ Utbildning Partners runt om i världen

erkännande

 • No.1 University i Australien för Graduate anställbarhet. Good University Guide 2017
 • USQ är QLD är nr En leverantör av online forskarutbildning - Institutionen för pedagogik, 2015 • USQ har 14 forskningsområden som märk, eller ovan, världsstandard - spetskompetens inom forskningen för Australien (ERA) 2015
 • USQ rankas i topp 5 MBA-program i Australien - Ekonomisk översikt Group, 2015
 • USQ rankas No.1 i QLD för civilingenjörer i heltidsarbete. (95,5%) - Graduate resmål Survey 2012-2016
 • Vår Bachelor of Communications (PR) examen är ackrediterat med PR Institute of Australia
 • The Bachelor of Information Technology är ackrediterat med Australian Computer Society (ACS)

Var finns vi?

USQ har tre campus i södra Queensland regionen i Australien; USQ Toowoomba, USQ Springfield och USQ Ipswich. Varje campus ligger inom 2 timmar bilresa från Brisbane, huvudstaden i Queensland.

Varje campus erbjuder en unik och heterogen studentkår kultur, små klasstorlekar, enkel tillgång till stöd och en trygg och vänlig atmosfär för att uppleva den avslappnade australiensiska livsstilen.

USQ Toowoomba ger en perfekt fristad för studier, eftersom det ger dig fördelarna med en stadsmiljö i en avslappnad land atmosfär. Cirka två timmar köravstånd från Brisbane CBD, Australiens största inre staden erbjuder också mycket att göra när du stänger dessa böcker för dagen och fullt ut på campus erfarenhet med bostäder College boende.

USQ Springfield är ett nav för digital produktion och prestanda, inklusive en state-of-the-art TV-studio, radiostation och repetition utrymmen, liksom samarbetsundervisningslokaler och helt nya laboratorier för vetenskap och teknik. Ligger bara 35 minuter från Brisbane CBD.

USQ Ipswich lummiga campus har stora vyer över staden och en graciös blandning av historiska och moderna byggnader, bland annat en fantastisk bibliotek med en levande regnskog. Campus är 55 minuter från Brisbane CBD, och är tillgängligt via kollektivtrafiken. Varje campus erbjuder en unik och heterogen studentkår kultur, små klasstorlekar, enkel tillgång till stöd och en trygg och vänlig atmosfär för att uppleva den avslappnade australiensiska livsstilen.

Stöd

USQ stöder sin elev är varje steg-of-the-sätt i hela sitt lärande resan. Varje student tilldelas sin egen Student Förhållande Officer (SRO) från dag ett för att förbättra deras individuella universitets erfarenheter och ge dem den bästa möjligheten att lyckas på eftergymnasial studie, oavsett hur de väljer att studera.

Vår professionellt ackrediterad personal erbjuder också stödtjänster för på campus och online-studenter som sträcker sig från att träffa dig på flygplatsen fram till online-support.

Var de ska bo?

Om du planerar att studera på campus med USQ finns ett antal boende alternativ som passar varje budget, allt inom nära anslutning till vart och ett av våra campus.

Du kommer att ha möjlighet att på campus, utanför campus och privat boende och vår vänliga hjälper gärna till med att hitta ett lämpligt alternativ för dig.

Vad ska man studera?

USQ program är utformade med syfte att förbereda bransch klar, internationellt kvalificerade akademiker. Du kan studera med USQ på Diploma, Grundutbildning, Forskarutbildning och forskarnivå och kan också dra nytta av våra professionella utveckling Enstaka kurser, Pathway Program och engelska språkkurser för att förbättra din karriär.

USQ erbjuder kurser inom följande disciplin områden:

 • Näringsliv och handel
 • Creative Arts och media
 • Utbildning
 • Engineering & samhällsbyggnad
 • Hälsa och samhälle
 • Humaniora och kommunikation
 • informationsteknik
 • Lag och rättvisa
 • Sciences
 • English Language

Studera på campus i Australien

Väljer att studera på campus i Australien ger dig valet av tre campus, samtliga belägna i södra Queensland i Toowoomba, Ipswich och Springfield. Välja plats kommer till stor del att bero på graden du vill studera. Som på campus USQ student kan du fördjupa dig i en säker, vänlig och mångkulturell miljö. Du kommer att hitta användbar och tillgänglig personal och boende som är bekvämt och prisvärt.

Att studera på distans (online) utbildning

Väljer att studera på distans utbildning ger dig möjlighet att fortsätta arbeta medan du studerar och ligga nära till familj och vänner. Graden du får är exakt samma som studenter som läser på campus. Den största skillnaden är det sätt på vilket du interagera med dina föreläsningar och studiekamrater. Allt detta görs på nätet.

Redo att gälla USQ?

Tillämpa studera med USQ är lätt! USQ emot ansökningar året runt. USQ emot tusentals ansökningar varje år så det är viktigt att tillämpa tidigt, se till att du säkra en plats och att ge tid för din att göra dina nödvändiga studiearrangemang (dvs visum, ordna familje- och arbetsåtaganden).

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Filosofie Doktor (dphd)

Campus eller Online-studier Heltid Deltid 3 - 6 år February 2018 Australien Toowoomba + 1 fler

Den filosofie doktor (PhD) är en akademisk examen i alla studieområden och ger dig de färdigheter för att bli en effektiv forskare i tidigare studerat disciplin. Genom att utföra en filosofie doktor du kommer att ha expansiv intellektuell frihet att kunna göra en originell och betydande bidrag till ditt område av studien. [+]

Den Filosofie doktor (PhD) är en akademisk examen i alla studieområden och ger dig de färdigheter för att bli en effektiv forskare i tidigare studerat disciplin. Genom att utföra en filosofie doktor du kommer att ha expansiv intellektuell frihet att kunna göra en originell och betydande bidrag till ditt område av studien. USQ akademiker redovisas över hela världen för sin framstående forskning. Några av de projekt du kan utnyttja är i framkant av spetsforskning. Som forskarstuderande du skulle ha engagemang och stöd för att göra en skillnad för samhället på ett meningsfullt sätt. USQ har åtagit sig att kvalitet i forskarutbildning och ge en kvalitet forskarutbildning erfarenhet för våra studenter. Vi bibehåller vår relevans i forskning genom att länka med industrin och näringslivet genom lokala och internationella forskningsnätverk. Du kan börja din doktor när som helst under året. För att starta din doktor du behöver klargöra din forskning ämne och söka en akademisk anställd att vara din handledare. Detta kan ibland ta tid så det är klokt att låta flera månader för diskussion med potentiella handledare och för behandling av din ansökan. karriär utfall Examen med en filosofie doktor är perfekt om du vill göra karriär inom industrin, den akademiska världen eller regeringen med inriktning på din valda området. Behörighet De sökande måste ha en av följande: en kandidatexamen med First Class Honours eller andra klassens Honours (Division A) vid ett universitet i Australien eller motsvarande, eller en magisterexamen (med en betydande forskningskomponent) vid en australisk universitet eller motsvarande, eller... [-]

Videoklipp

USQ International - Your future with USQ

Kontakt

University of Southern Queensland

Adress, rad 1 West Street 521-535
4350 Darling Heights, Australia
Hemsida http://www.usq.edu.au/international
Telefonnummer +61 74631 5543

Telefonnummer

Telefonnummer