Läs den officiella beskrivningen

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) är ett centrum för excellens för ekonomi. Beläget i Wien (Österrike) grundades det av institutet för avancerade studier (IHS), universitetet i Wien och WU (Wien universitet i ekonomi och näringsliv). Dessa tre institutioner gick ihop och deras kompetens för att skapa ett nav i Wien som syftar till att producera internationellt erkänd forskning och ge en konkurrenskraftig doktorandutbildning.

VGSF erbjuder ett strukturerat, heltid PhD-program inom ekonomi. Vi erbjuder en stimulerande lärande och forskningsmiljö och ekonomiskt stöd till utestående studenter från hela världen. Vår fakultet innehåller professorer och junior fakulteten från IHS, universitetet i Wien och WU. De är utmärkta yrkesverksamma inom sitt forskningsområde, som publicerar i framstående tidskrifter. VGSF inbjuder regelbundet ledande forskare att undervisa kurser och presentera sitt nuvarande arbete. Våra kandidater kan se fram emot en givande karriär hos ledande akademiska institutioner.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

PhD

Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) inbjuder lovande studenter med enastående akademiska profiler att ansöka om vårt doktorandprogram i ekonomi. VGSF är resultatet a ... [+]

Doktorand i ekonomi - Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) inbjuder lovande studenter med enastående akademiska profiler att ansöka om vårt doktorandprogram i ekonomi. VGSF är resultatet av samarbete mellan tre institutioner: Institutet för avancerade studier (IHS), Wien universitet och WU (Wien universitet i ekonomi och näringsliv).

Viktiga styrkor i programmet:

Ph.d.-programmet är ett 5-årigt heltidsprogram som är strukturerat i kurs och forskning. Doktoranderna drar nytta av en stimulerande forsknings- och inlärningsmiljö och får kontinuerlig vägledning från fakulteten under hela programmet. På VGSF är du mer än en elev; du är kollega och medlem i vårt samhälle. Fakultetsmedlemmarna är ledande experter på sina respektive områden och samarbetar med kända yrkesverksamma och akademiker från hela världen, som regelbundet inbjuds till VGSF för gästföreläsningar eller seminarier.... [-]

Österrike Vienna
September 2019
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska