Management Center Innsbruck

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Entreprenörskolan ®

Management Center Innsbruck kopplar samman det bästa av vetenskap, ekonomi och rådgivning till det unika konceptet för en internationell entreprenörskola ® . Management Center Innsbruck grundades 1995/96 som en grundpelare i det unika Innsbruck Open University-konceptet och har fått en topposition i det internationella landskapet för högre utbildning.

Idag värderar mer än 3 400 studenter, 1 000 lärare, 276 partneruniversitet från hela världen och otaliga kandidater och arbetsgivare mycket vad Entrepreneurial School ® har att erbjuda. Inom ramen för "Comprehensive University Innsbruck" -konceptet strävar MCI att mentorera motiverade människor, som vill bygga sin framtid genom målinriktad fortbildning, i sin personliga och professionella utveckling. MCI erbjuder forskarutbildningar, forskarutbildningar och forskarutbildningar av högsta standard till högre och juniorledare från alla ledningsnivåer och filialer.

MCI: s program fokuserar på alla personlighetsnivåer och inkluderar områden med modern kunskap från vetenskap och praktik som är relevant för företag och samhälle. Som ett internationellt orienterat informations- och kommunikationscenter är MCI öppen för nya perspektiv, metoder och projekt. Konstruktiv dialog och samarbetsutveckling av tvärvetenskapliga kompetenser är två av pelarna för undervisning och lärande vid MCI. MCI stöder organisationernas konkurrenskraft och påverkar professionaliseringen av företag, administration, politik och kultur. Tillämpad forskning och utveckling värderas särskilt på MCI för att stärka innovationen i lokala företag och för att säkerställa kvalitetsinriktad undervisning.

Inbyggt i ett brett nätverk av beskyddare, sponsorer och partners är MCI en viktig motor i placeringen av Innsbruck, Tyrol och Österrike som ett centrum för akademiska och internationella möten. Vårt grannsamarbete med universitetet i Innsbruck, närheten till den livliga gamla stadsdelen i Innsbruck och den kraftfulla arkitekturen för platsen är ett uttryck för filosofin och uppdraget för detta internationellt föredömliga högskolecenter.


Vårt uppdrag

MCI Management Center Innsbruck följer konceptet en Entreprenörsskola ® . MCI ger motiverade människor att uppnå enastående prestanda, ger djup akademisk kompetens och skapar innovativ kunskapsöverföring inom ett starkt internationellt nätverk.


Våra framgångsfaktorer

Kvalitetsundervisning: Undervisning av hög kvalitet säkerställer vår position bland de ledande akademiska institutionerna i den tyskspråkiga världen.

Intellektuellt bidrag: Vårt intellektuella bidrag tillämpas, affärsrelevant och lösningsorienterat.

Internationell inriktning: Vår starka internationella inriktning genererar kunskap, prestige och mervärde för våra kunder.

Kund- och serviceorientering: Vår kund- och serviceorientering är föredömlig.

Människor och kultur: Vår företagskultur trivs med ömsesidigt förtroende, våra medarbetares engagemang, entreprenörsanda och ansvar gentemot samhället.

Varumärke: MCI: s varumärke är internationellt känt och står för prestanda, professionalitet, kunskap och kompetens.

Nätverk: Vårt internationella nätverk skapar en konkurrensfördel och ett mervärde för våra intressenter.

Innovation: Pågående innovation utgör grunden för vår marknadsposition och säkerställer vår konkurrenskraft.

Infrastruktur: Vår utmärkta infrastruktur skapar en attraktiv och stimulerande miljö.


Campus

Management Center Innsbruck (MCI) har skapat ett rykte som ett internationellt orienterat universitet för tillämpade vetenskaper genom kundorientering och konsekvent kvalitetsstyrning. De tyrolska bergen inom räckhåll, regionens oslagbara sport- och fritidsanläggningar, närheten till Tyskland, Schweiz och Italien och Innsbros långvariga akademiska tradition garanterar alla en unik atmosfär för studenter.

På sina centrala platser erbjuder MCI en enastående infrastruktur med attraktiva och välutrustade föreläsningssalar, datalaboratorier och grupparbetsrum, med modernaste arbetsstationer och forskningsanläggningar, vandrarhem i närheten, ett brett urval av bra platser för att äta ute, bekväm parkering och utmärkt kollektivtrafik.

Platser

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tyrol, Österrike
Telefon
+43 512 2070 – 2100

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited