Management Center Innsbruck

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Den Entrepreneurial School®

Den Management Center Innsbruck länkar samman det bästa av vetenskap, ekonomi och rådgivning till det unika konceptet av ett internationellt entreprenörs School® grundades 1995-1996 som en stöttepelare i den unika Innsbruck Open University koncept har Management Center Innsbruck förtjänat en topposition i den internationella landskap högre utbildning. Idag, mer än 3.200 studenter, 1000 lärare, 240 partneruniversitet från hela världen, och otaliga akademiker och arbetsgivare värderar högt vad Entrepreneurial School® har att erbjuda.

Inom ramen för "Comprehensive University Innsbruck" -konceptet MCI strävar efter att mentor motiverade människor, som vill bygga sin framtid genom målinriktad fortbildning, i deras personliga och yrkesmässiga utveckling.

MCI erbjuder kandidat, icke-examen och eftergymnasial utbildningar av högsta standard till seniora och juniora chefer från alla ledningsnivåer och grenar. MCI: s program fokuserar på alla nivåer i personligheten och omfattar områden av toppmodern kunskap från forskning och praktik som är relevanta för näringsliv och samhälle. Som en internationellt inriktad informations- och kommunikationscentrum, är MCI öppna för nya perspektiv, metoder och projekt. En konstruktiv dialog och samarbets utveckling av tvärvetenskapliga kompetens är två av pelarna i undervisning och lärande på MCI.

MCI stöder konkurrenskraft organisationer och påverkar professionalisering av verksamheten, förvaltning, politik och kultur. Tillämpad forskning och utveckling är särskilt värderas till MCI för att stärka innovation i lokala företag och säkerställandet av kvalitetsorienterad undervisning.

Inbäddad i ett brett nätverk av beskyddare, sponsorer och partners, är MCI en viktig motor i positioneringen av Innsbruck, Tyrolen och Österrike som ett centrum för akademiska och internationella möten. Vår grannsämja samarbete med universitetet i Innsbruck, närhet till den livliga Innsbruck Gamla Stan och den kraftfulla arkitekturen av platsen är ett uttryck för filosofi och uppdrag detta internationellt exemplar lärosäte.

Vårt uppdrag

MCI Management Center Innsbruck följer begreppet Entrepreneurial School®. MCI ger motiverade människor att uppnå enastående prestanda, ger djup akademisk kompetens och skapar innovativa know-how inom ett starkt internationellt nätverk.

Våra framgångsfaktorer:

kvalitet på undervisningen

Högkvalitativ undervisning säkerställer vår ställning bland de ledande akademiska institutionerna i den tysktalande världen

intellektuell bidrag

Vårt intellektuella bidrag tillämpas, affärsrelevant och lösningsorienterat

internationell inriktning

Vår starka internationella inriktning genererar know-how, prestige och mervärde för våra kunder

Kund och serviceorientering

Vår kund- och serviceorientering är exemplifierande

Människor och kultur

Vår företagskultur trivs på ömsesidigt förtroende, engagemang från våra medarbetare, entreprenörsanda och ansvar gentemot samhället

Märke

MCI: s varumärke är internationellt känd och står för prestanda, professionalitet, kunskap och kompetens

Nätverk

Vårt internationella nätverk skapar en konkurrensfördel och mervärde för våra intressenter

Innovation

Löpande innovation utgör grunden för vår marknadsposition och säkerställer vår konkurrenskraft

Infrastruktur

Vår utmärkta infrastruktur skapar en attraktiv och stimulerande miljö

Campus & Platser

Management Center Innsbruck (MCI) har etablerat ett rykte som en internationellt inriktad yrkeshögskola genom kundorientering och konsekvent kvalitetsstyrning.

De tyrolska bergen inom räckhåll, regionens oslagbara sport- och fritidsanläggningar, närhet till Tyskland, Schweiz och Italien och Innsbrucks lång akademisk tradition alla garanterar en unik atmosfär för studenter.

Vid sina centrala lägen erbjuder MCI en enastående infrastruktur med attraktiva och välutrustade föreläsningssalar, datorsalar och grupparbetslokaler, med state-of-the-art arbetsstationer och forskningsanläggningar, student vandrarhem i närheten, ett brett utbud av bra ställen för att äta ute, bekväm parkering och utmärkta allmänna kommunikationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Tysk

Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

PhD

Executive forskarutbildningen i Management

Online och Campus-kombinerat Deltid 4 år November 2018 Österrike Innsbruck

Direktionen PhD program som erbjuds av universitetet i Antwerpen, Antwerpen Management School och Management Center Innsbruck är ett fyraårigt, deltid forskningsbaserade program för ledande befattningshavare som vill tillämpa relevanta och aktuella kunskaper och färdigheter forskning till samtida affärsproblem i sin bransch eller på sin arbetsplats. [+]

Den Executive PhD Program erbjuds av universitetet i Antwerpen, Antwerpen Management School och Management Center Innsbruck är ett fyraårigt, deltid forskningsbaserade program för ledande befattningshavare som vill tillämpa relevanta och aktuella kunskaper och färdigheter forskning till samtida affärsproblem i sin bransch eller på sin arbetsplats. Programmet är en premie verkställande utvecklingsprogram utformat för att vara akademiskt strikt och intellektuellt utmanande. Programmet kommer att levereras på campus i Antwerpen Management School och campus Management Center Innsbruck.

Efter att framgångsrikt försvara doktorsavhandling (efter 4 år), kommer deltagarna att tjäna en doktorsexamen i Management Sciences eller doktorsexamen i samhällsvetenskap (utgivna av University of Antwerp *).... [-]


Videoklipp

MCI's international outreach

Innsbruck, ❤ of the alps

Kontakt

Adress, rad 1 Universitaetsstrasse 15
6020 Innsbruck, Tyrol, Österrike
Telefonnummer undefined