Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Entrepreneurial School®

Management Center Innsbruck kopplar ihop det bästa av vetenskap, ekonomi och rådgivning till det unika konceptet för en internationell Entrepreneurial School®, som grundades 1995/96 som grund för det unika konceptet Innsbruck Open University, har Management Center Innsbruck fått en topposition i det internationella landskapet för högre utbildning. I dag värderar mer än 3 200 studenter, 1000 lärare, 240 partneruniversiteter från hela världen, och otaliga akademiker och arbetsgivare högt vad Entrepreneurial School® har att erbjuda. Inom ramen för begreppet "Omfattande Universitet Innsbruck" strävar MCI efter att mentorera motiverade personer, som vill bygga sin framtid genom målorienterad fortbildning i sin personliga och professionella utveckling. MCI erbjuder utbildade, icke-akademiska och högskoleutbildade högskolestudier till senior och junior chefer från alla ledningsnivåer och filialer. MCI: s program fokuserar på alla nivåer av personligheten och omfattar områden med toppmodern kunskap från vetenskap och praxis som är relevanta för näringslivet och samhället. Som ett internationellt inriktat informations- och kommunikationscenter är MCI öppet för nya perspektiv, metoder och projekt. Konstruktiv dialog och samverkande utveckling av tvärvetenskapliga kompetenser är två av pelarna i undervisning och lärande vid MCI. MCI stöder organisationernas konkurrenskraft och påverkar professionaliseringen av företag, administration, politik och kultur. Tillämpad forskning och utveckling värderas särskilt till MCI för att stärka innovationen i lokala företag och säkerställa kvalitetsinriktad utbildning. Inbäddad i ett brett nätverk av kunder, sponsorer och partners är MCI en viktig motor i placeringen av Innsbruck, Tyrol och Österrike som ett centrum för akademiska och internationella möten. Vårt grannsamarbete med Innsbruck universitet, närheten till den livliga stadsdelen Innsbruck och den starka arkitekturen på platsen är ett uttryck för filosofin och uppdraget för detta internationellt exemplifierande högskolor.


Vårt uppdrag

MCI Management Center Innsbruck följer konceptet Entrepreneurial School®. MCI ger motiverade människor möjlighet att uppnå enastående prestanda, ger djup akademisk kompetens och skapar innovativ kunskapsöverföring inom ett starkt internationellt nätverk.


Våra framgångsfaktorer

Kvalitetsundervisning Högkvalitativ undervisning säkerställer vår position bland de ledande akademiska institutionerna i den tysktalande världen. Intellektuellt bidrag Vårt intellektuella bidrag tillämpas, affärsrelevant och lösningsorienterad internationell inriktning. Vår starka internationella inriktning genererar kunnande, prestige och mervärde för Våra kunder Kund- och serviceorientering Vår kund- och serviceorientering är exemplifierande. Människor och kultur Vårt företagskultur trivs på ömsesidigt förtroende, engagemang från våra anställda, entreprenörsanda och samhällsansvar. Märke MCIs varumärke är internationellt känt och står för prestanda, professionalitet, kunskap, och kompetens Nätverk Vårt internationella nätverk skapar en konkurrensfördel och mervärde för våra intressenter Innovation Löpande innovation utgör grunden för vår marknadsposition och säkerställer vår konkurrenskraft Infrastruktur Vår utmärkta infrastruktur skapar en attraktiv och stimulerande miljö ironment


Campus

Management Center Innsbruck (MCI) har etablerat ett rykte som ett internationellt inriktat universitet för tillämpad vetenskap genom kundorientering och konsekvent kvalitetshantering. De tyrolska bergen inom grepp, regionens oslagbara sport- och fritidsanläggningar, närheten till Tyskland, Schweiz och Italien och Innsbrucks långvariga akademiska tradition garanterar alla en unik atmosfär för studenter. På sina centrala platser erbjuder MCI en enastående infrastruktur med attraktiva och välutrustade föreläsningssalar, datalaboratorier och grupprum, med toppmoderna arbetsplatser och forskningsanläggningar, studenthem i närheten, ett brett utbud av bra platser för att äta ute, bekväm parkering och utmärkt kollektivtrafik.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Tysk

Skolan erbjuder också:

PhD

Management Center Innsbruck

Executive PhD-programmet i ledning, gemensamt erbjudet av University of Antwerp, Antwerp Management School och MCI Management Center Innsbruck , riktar sig till chefer oc ... [+]

Korta fakta

Akademisk examen: doktorsexamen i ledarskap eller doktorsexamen i samhällsvetenskap

Varaktighet: 4 år deltid

Förkunskaper: Tillträde till Executive PhD-programmet kräver en MBA, masterexamen eller motsvarande, minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet, och framgångsrikt godkänt Admissions Process.

Nästa studie start: Fall 2017, registrering är öppen. Efter registrering kommer du att kontaktas av den akademiska direktören för en intervju.

Språk: Engelska

Executive PhD Program i Management

Executive PhD-programmet i ledning, gemensamt erbjudet av University of Antwerp, Antwerp Management School och MCI Management Center Innsbruck , riktar sig till chefer och beslutsfattare som får doktorsexamen (doktorand, doktorsexamen eller DBA) medan de arbetar vill. Det accelererar utvecklingen av sin egen forskningskompetens och tillämpningen av vetenskapliga lösningar på nuvarande utmaningar inom industrin och företagen. Executive PhD-programmet är intellektuellt utmanande, ser sig som en högskoleutbildning på högsta akademisk nivå, som överbryggar klyftan mellan traditionell doktorsexamen och praktikorienterad doktorsexamen (DBA).... [-]

Österrike Innsbruck
Oktober 2020
Engelska
Deltid
4 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tyrol, Österrike
Webbplats
Telefon
+43 512 2070 – 2100