Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika PHD Program i Professionellt skrivande 2023

1 PHD Program i Professionellt skrivande 2023

Översikt

Vad är professionellt skrivande?
Professionellt skrivande är en typ av skriftlig kommunikation som vanligtvis används på arbetsplatsen. Professionellt skrivande innehåller en mängd olika genrer, såsom memos, brev, rapporter, e-postmeddelanden, och förslag. Professionella författare använder tydligt och kortfattat språk för att kommunicera sitt budskap effektivt.

Vad kan jag göra med en examen i professionellt skrivande?
Det finns många karriäralternativ tillgängliga för dem med en examen i professionellt skrivande. Några av dessa karriäralternativ inkluderar teknisk författare, förslag eller bidragsförfattare, marknadsföringsförfattare, och redaktör. Med en examen i professionellt skrivande, du kommer att vara beredd att gå in i en mängd olika områden och kommunicera effektivt på arbetsplatsen.

Vilka är fördelarna med att studera professionellt skrivande?
Några av fördelarna med att studera professionellt skrivande inkluderar att utveckla starka kommunikationsförmågor, lära sig att skriva på ett tydligt och kortfattat sätt, och få en förståelse för de olika genrerna av professionellt skrivande. Med en examen i professionellt skrivande, du kommer att vara beredd på karriärer inom många sektorer. Professionellt skrivande kan utvecklas som en färdighet för att komplettera ett annat område som forskning eller projektledning, eller det kan vara fokuspunkten för dina studier om du siktar på en karriär där skrivande och kommunikation kommer att vara kärnansvaret.

Vad är professionella skrivgrader?
Professionella skrivgrader erbjuds vid många högskolor och universitet, och de kan erhållas på både grund- och forskarnivå. Professionellt skrivande kan vara en major eller specialitet som du kan koncentrera dig på under en skriv- eller kompositionsexamen. Det kan också vara en kurs eller klass som erbjuds som en del av läroplanen för en annan examen. Professionella skrivkurser kan också läsas oberoende av universitetsexamen för karriärutveckling eller som fristående examen.

Vad ska jag studera under mitt Professional Writing-program?
Några av de ämnen du kan studera under ditt professionella skrivprogram inkluderar grammatik, stil, dokumentdesign, och redigering. Du kommer också att lära dig om olika genrer av professionellt skrivande, som memos, brev, rapporter, och e-postmeddelanden. Dessutom får du praktisk erfarenhet genom att skriva och revidera dokument i olika format. Profesisonala skrivprogram kan också innehålla begrepp som läsförståelse ochkommuiniska färdigheter.

Läs mer

Filter

  • Humaniorastudier
  • Kompositionstudier
  • Professionellt skrivande
Studiefält
  • Humaniorastudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden