Keystone logo

29 PhD Program i Yrkesstudier 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Yrkesstudier
Studiefält
 • Yrkesstudier (29)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  PhD Program i Yrkesstudier

  En doktorsexamen eller doktorsexamen är den högsta pedagogiska prestationen inom många studier. Forskare registrerar sig i ett doktorandprogram för att fortsätta sin inlärning om ett visst ämne och att studera under topplärare. Den här graden är ofta en utgångspunkt för karriärutveckling.

  Vad är en doktorsexamen i professionella studier? Ett antal studieområden hör till kategorin yrkesstudier, inklusive samhällsvetenskap, tillämpad naturvetenskap, biovetenskap, juridik och matematik. Kursen syftar till att ge studenterna en djup och omfattande kunskap om att lyckas på den moderna arbetsplatsen. Studier av studier i detta program kan omfatta affärsetik, effektiv styrning, kommunikation och socialt samt hälso- och sjukvård.

  Kandidater med doktorsexamen i yrkestudier har ofta utmärkta kommunikationsförmåga och en djup förståelse för den moderna arbetsplatsen. De har också vanligtvis kritisk tänkande färdigheter, vilket kan vara till nytta för framsteg inom den offentliga och privata sektorn.

  För att få veta mer om kostnaden för vissa program borde intresserade personer konsultera varje universitet där de har ett intresse. Den totala kostnaden för varje program beror på plats, studietid, ekonomiskt stöd, rum och styrelse och andra faktorer.

  De som examinerar med doktorand i yrkeshögskolor har ofta en rad olika alternativ på arbetsplatsen. Karriär kan erhållas i akademi, regering, kommunikation, offentlig och privat sektor, ideell och egenföretagande. Alumni kan hitta arbete som föreläsare, forskare, forskare, konsulter, offentliga policy forskare, reportrar och kontorschefer. De kan också hitta en karriär som sin egen företags president.

  Många program som tilldelas en doktorand i yrkesstudier erbjuds av ett antal institutioner över hela världen, av vilka vissa har en betydande del av lektionerna i en virtuell inlärningsmiljö. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.