Keystone logo

13 PhD Program i Naturvetenskap Fysik Tillämpad fysik 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Naturvetenskap
  • Fysik
  • Tillämpad fysik
Studiefält
  • Naturvetenskap (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Naturvetenskap Fysik Tillämpad fysik

En doktorsexamen är en examen du kan tjäna som innebär mycket avancerad akademisk arbete. Detta program innebär åtminstone tre år, men ibland mer, av oberoende forskning på ett kreativt och originellt ämne. Det är den högsta akademiska examen du kan uppnå.

Du kanske har frågat dig själv, vad är doktor i tillämpad fysik? Detta är en mycket uppskattad program som är forskningsinriktad och arbetar för att möta de behov och intressen hos individen. Kurser du kan förvänta dig att ta omfatta ämnen i klassisk fysik, kvantmekanik, inslag av kvantkemi, fasta tillståndets fysik, strömningsmekanik, plasmafysik, elektromagnetisk teori och otaliga andra.

För att studera detta, bör du ha en oändlig nyfikenhet att upptäcka hur saker fungerar och sedan tillämpa dina kunskaper i praktiken. Detta är värdefullt att gälla för ditt eget liv också, så att du kan fortsätta att upptäcka mer om världen du lever i.

När det gäller kostnader och undervisning, varierar dessa saker baserat på hur länge programmet är, vilket land du går i skolan och i vilken skola du väljer. Varje program är olika, så för att få en bättre uppfattning om detta, måste du först välja var du kommer att delta.

Målet med detta program är att hjälpa eleverna att utvärdera och överväga de många forskningsmöjligheter som de har innan de bestämmer sig för att specialisera sig på ett område. När du är klar, kan du upptäcka de många karriärmöjligheter tillgängliga för dig, likasom forskare, utrymme och astronomi fysiker, sjukvård fysiker, teknik, energi fysiker, geofysik och meteorologi. Du kan även hitta roller inom tillverkning, undervisning, arkitektur och kommunikation.

Att få en doktorsexamen kan hjälpa dig att få bättre befattningar och få en högre lön, så att du kan leva ett bättre liv. Du kan få din examen på nätet eller i klassen och kan göra det internationellt.Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.