Keystone logo

3 PhD Program i Teknologistudier Teknologiförvaltning 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Teknologistudier
 • Teknologiförvaltning
Studiefält
 • Teknologistudier (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Teknologistudier Teknologiförvaltning

  Utsiktsstudenter som väljer att drömma stora kan finna sig strävar efter att tjäna en doktorand. Känd som doktor i filosofin är detta eftertraktade erkännande allmänt ansedd att vara en av de högsta graderna som tilldelas i en majoritet av länder.

  Vad är en doktorsexamen i Teknikledning? Att tjäna denna doktorsexamen kan förbättra elevernas förmåga inom resurshanteringen. Beroende på det valda fokusområdet kan man få förstärkt kunskap om realtidssystem, integrerade kretsar, sensorer, kommunikation och nätverk. Ett brett spektrum av specialiseringar finns inom detta utbildningsområde, inklusive inbyggda system, robotik och fotonisk teknik.

  Kandidater med doktorsexamen i teknikledning kan njuta av förbättrade vetenskapliga och tekniska färdigheter som skulle kunna gynna dem i sitt valda yrke. De kan också märka en förbättring av deras förmåga att hantera och skapa egen forskning.

  Många elever som ingår i ett doktorandprogram kan begå sig i genomsnitt fyra till sju års utbildning. Förutom hur lång tid det tar en doktorand att slutföra sin eller sina studier, kommer det land där utbildningen erhålls och den skola som valts att bestämma kostnaden för skolan. Att kontakta skolan för ekonomisk information är alltid en bra idé.

  Efter avslutad doktorsexamen i Teknikhanteringsprogram kan kandidater välja att utforska karriär inom en mängd professionella arenor. Beroende på ens intressen och speciella färdigheter som fastställs vid examen kan doktorand arbeta i positioner som datorsystemanalytiker, datorstödspecialist, datorteknikingenjör, datorprogrammerare eller ledningsinformationssystemchef.

  Många kan upptäcka att online-program är en bra passform för sina pedagogiska ambitioner. Framtida studenter kommer sannolikt att hitta doktoranderbjudande som ligger både hemma och över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.