Keystone logo

1 PhD Program i Ingenjörsstudier Systemteknik i Lafayette, Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Amerikas förenta stater
 • Ingenjörsstudier
 • Systemteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Ingenjörsstudier Systemteknik

  Lafayette stad är den fjärde största i delstaten Louisiana. Det är en stor turist-hubb främst gentemot Creole och Cajun kulturer som har betydande inflytande i regionen. Staden har fyra lärosäten som erbjuder program inom arkitektur och omsorg bland många andra.

  Personer med intresse för att förbättra tillverknings- eller konstruktionsprocesser kan önska sig att genomföra ett program inom systemteknik. Studenter kan hitta instruktioner i design och arkitektur komponenter för att förbättra systemen, samt studier om tekniker, verktyg och metoder för framgångsrik integration av nya utvecklingar.

  USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

  Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.