Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Filosofie doktor  (PhD) Program i Sydamerikanska studier 2024

1 PhD Program i Sydamerikanska studier 2024

Översikt

En doktor i filosofi eller doktorsexamen är en avancerad examen som erhålls genom fördjupad forskning och presentation av en avhandling. Studenter behöver vanligtvis en magisterexamen för att komma in i ett program.

Vad är en doktorsexamen i sydamerikanska studier? Studenter som inleder ett doktorsprogram i sydamerikanska studier, mer typiskt kallade latinamerikanska studier, kommer att arbeta för att lära sig mer om kulturen, religionen, historien och andra aspekter av denna region. Programmen kan innehålla koncentrationsalternativ inom områden som litteratur, arkitektur, antropologi, geografi, ekonomi, konsthistoria, ledning, statsvetenskap, sociologi, spanska eller portugisiska samt folkhälsa. Andra ämnen som studenterna kan studera omfattar miljöproblem, kommunikation och historia. De flesta program kräver att studenterna är flytande i ett språk från regionen innan programmets slutförande. Programlängderna kan variera beroende på forskningskomponenten.

Efter avslutad utbildning ska eleverna ha avancerad forskning, tillsammans med lärande och skriftliga färdigheter. Eleverna ska också vara flytande på ett främmande språk och ha professionell skrivförmåga som kan användas i en karriär.

Kostnaderna för doktorander varierar kraftigt på grund av hur programmen är strukturerade. Det är bäst för eleverna att diskutera kostnaderna med skolans finansiella avdelning.

Karriärmöjligheter för doktorander i forskarutbildningsprogram i södra amerikanska studier omfattar arbete inom forskning och undervisning. Utöver de typiska alternativen kan akademiker fortsätta karriär med latinamerikanska företag. De kan också arbeta i museer och bibliotek. Kandidater kan välja att arbeta i diplomati, kulturutbytesprogram eller andra ideella sektorer. Dessutom kan eleverna som översättare eller tolkar vinna på grund av de färdigheter som språket har fått.

Om du har intresse av att lära dig mer om sydamerikansk kultur och historia, kan en doktorsexamen i sydamerikanska studier vara ett bra val. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Sydamerikanska studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat