Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 13 Filosofie doktor  (PhD) Program i Studier i  marknadsföring 2024

13 PhD Program i Studier i marknadsföring 2024

Översikt

En doktorsexamen är en prestigefylld examen där eleverna måste vinna och visa omfattande kunskaper i ett visst ämne. Det är ofta förföljde en magisterexamen har erhållits och är i högsta grad en individ kan ta emot. Oberoende av fältet, det kräver en hel del tid och studier.

Du kanske undrar: "Vad är en doktor i marknadsföring och kommunikation?" Kommunikation är viktigt för alla företag. Studenter som utövar denna grad kan räkna med att lära sig en hel del om flera branscher. De kan krävas för att läsa och analysera de senaste marknadsföringsmetoder inom olika områden. De kommer att delta i forskning, samt delta i seminarier. Ämnen kommer att omfatta kulturstudier, marknadskommunikation, historia och teoretisk grund. De kommer att studera kommunikation disciplin, retoriska studier och publicering.

En av de största fördelarna med att driva en doktorsexamen i marknadsföring och kommunikation är att det sätter utexaminerade ett steg före konkurrenterna.De har den kompetens som krävs för att få högre betalda jobb. De har de kvalifikationer som krävs för att begära och få en höjning i sina nuvarande positioner.

De kostnader och avgifter i samband med en doktorsexamen i marknadsföring och kommunikation kommer att variera från skola till skola och land till land. Det bästa sättet att avgöra hur mycket du bör planera på utgifterna är att kontakta skolan för ditt val och tala med en antagning officer.

Efter examen kan individer räkna med att komma ifråga för en mängd olika yrken. De kommer att variera beroende på specialisering av studenten, men många akademiker kan förvänta karriärer i ledningen inom forskning eller kommunikationsindustrin eftersträvas. Medie konsulter, marknadschefer och yrkesverksamma forsknings har ofta denna examen. Akademiker kan överväga undervisning marknadsföring på högskolenivå eller gå in i affärer för sig själva genom att starta ett kommunikationsföretag.

Oavsett om du vill gå i skolan på ett lokalt universitet, vill studera utomlands eller vill stanna hemma och göra ditt arbete på nätet, det finns något där ute för dina önskemål. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Studier i marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat