Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 40 Filosofie doktor  (PhD) Program i Studier i administration 2023

40 PhD Program i Studier i administration 2023

Översikt

Doktorn är den högsta graden studenter kan tjäna. Det tar normalt tre eller fyra år att slutföra och handlar i första hand om självständig forskning för att kunna skriva en avhandling, som måste vara ett originellt bidrag till kunskap. Avslutande av ett doktorandprogram etablerar akademiker som akademiker inom sitt område.

Vad är en doktorsexamen i Administration? Det här studiet handlar om företagsledning och drift. I vissa fall kan forskarutbildning också kräva att eleverna lär sig om redovisning, ekonomi, personal, marknadsföring eller statistik för att utveckla sin uppsats. I huvudsak omfattar förvaltningsområdet nästan alla områden av ledning och ledarskap i företagsvärlden. Företagsekonomi och strategier är gemensamma aspekter som eleverna kan välja att inkludera i sina studier också.

Att arbeta mot doktorsexamen i administration hjälper eleverna att utveckla ledarskaps- och organisatoriska färdigheter som är väsentliga inom affärsområdet. Utbildningsområdet fokuserar också i stor utsträckning på företagskunskap och operativ förmåga.

Skolan och det land som en studerande studerar bestämmer kostnaden för att tjäna en doktorand. Kom ihåg att det som högsta utbildningsnivå kostar doktorander mer än grundutbildning eller magisterexamen och minst två eller tre års studier är vanligtvis nödvändiga.

Liksom de flesta områden kan en doktorsexamen uppnås, fördjupar en doktorsexamen studenterna att bli professor eller forskare för att ge kunskap om företagsekonomi till kommande generationer. Medan du går in i akademiker är den vanligaste sökvägen för doktorand, finns det andra karriärer man kan följa med denna grad. Det är möjligt att arbeta som företagsledare eller entreprenör, företagskonsult, investeringsbank eller finansanalytiker.

Det bästa sättet att starta resan mot en doktorand är att bestämma om en lokal, utländsk eller online-skola fungerar bäst för dig och att undersöka specifika program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Studier i administration
Studiefält
  • Studier i administration (40)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat