Keystone logo

6 PhD Program i Arkitekturstudier Stadsutveckling 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Arkitekturstudier
 • Stadsutveckling
Studiefält
 • Arkitekturstudier (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Arkitekturstudier Stadsutveckling

  En doktorand är doktor i filosofiexamen utdelad av ett universitet. Globalt erkänd som den högsta forskarutbildningen som finns tillgänglig i akademin ses den mest som en prestigefylld ära för att tjäna en.

  Vad är en doktorand i stadsutveckling? Urban utveckling studier fokuserar på den kulturella, sociala och ekonomiska utvecklingen i städerna. Det syftar också till att förklara systemets bakomliggande mekanismer. Eleverna kan välja mellan klasser som urbanisering och stadsutveckling, arkitektur i stadsplanering och sociokulturell bostadsmarknads segregation. För dem som vill specialisera kan klasser innehålla gatukonst, rörlighet och smarta stadskonflikter.

  Doktorander i stadsutveckling tenderar att utveckla exceptionella färdigheter i kritiskt tänkande, definiera problem och teamhantering, vilket kan stärka sin karriär. De kan också utöka sina personliga liv genom att förbättra deras resursförmåga, tillförlitlighet och förmåga att använda datorer.

  Kostnader för att slutföra en doktor i filosofi i stadsutveckling varierar mellan institutioner. Beroende på valet av en privatskola eller ett offentligt universitet kan programmet ta fem eller flera år. Det rekommenderas att potentiella studenter kontaktar skolan efter eget val angående kostnader.

  Stadsutveckling doktorander väljer ofta karriärer inom design, undersökning eller utveckling. Men för de som ser längre bort är karriärmöjligheterna ganska varierade. Stora företag och internationella företag anställer ofta interna planeringsutvecklare att starta expansionsdesign för kontorsbyggnader och fabriker. Andra företag och myndigheter kräver kartografer, forskningsanalytiker, undersökare och transportutvecklare. En stadsutvecklare kan också utmärka sig på många områden av bostäder eller stadsplanering för kommunala eller statliga myndigheter.

  Med utbyggnaden av klasser i online-program över hela världen kan studenterna bättre kunna än någonsin att hitta program som passar deras livsstil. För att starta doktorandstudierna, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.