Keystone logo

Filter

 • PhD
 • Språk
Studiefält
 • Språk (35)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

35 PhD Program i Språk 2024

  PhD Program i Språk

  PhD är kort för filosofie doktor, och hänvisar till en påbyggnadsexamen som erbjuds i både humaniora och naturvetenskap. Det krävs normalt fyra år av omfattande studerar för att slutföra, ibland längre, och den studerande måste fylla i en avhandling eller avhandling till examen.

  Vad är en doktorsexamen i språk? Mer än att bara studera ett språk, kommer detta doktorsexamen normalt fokusera på språkvetenskap och kommunikation, färdigheter som kan tillämpas på många olika yrken. Med vissa program, kommer du att öka dina förmågor och kunskaper i ett visst språk. I andra fall kommer du att lära mer om hur man undervisar ett andra språk inklusive planering, utvärdering, användning av multimedia, och hur man skall närma språkstudier i den verkliga världen.

  En forskarexamen i språk kan förbättra studenternas förmåga att tänka och arbeta på ett visst språk, vilket gör dem mer säljbara för karriärer i en global miljö.Det kan också utöka sitt sinne, förbättra kommunikationsförmåga i allmänhet och förbättra kulturell medvetenhet och förståelse.

  Som med någon grad, kommer kostnader i samband med en examen i språk varierar beroende på vilket program du väljer. Online-program erbjuder ofta ett bra sätt att hjälpa till att minska dessa kostnader men ändå få en utmärkt utbildning.

  Det finns många potentiella arbetsgivare, beroende på vad ditt program som specialiserat sig på, såsom ambassader, myndigheter, skolor, tidningar, tidskrifter, förlag och alla multinationella företag eller ideell. Man kan hitta arbete översätta, utveckla kursmaterial, i forskning, i kommunikation och undervisning. Med en avancerad examen kan hjälpa en träda in på dessa områden på en högre nivå än vad som annars skulle vara möjligt.

  Studera språk i djupet är ett fascinerande sätt att lära sig mer om kommunikation och människor.För att komma igång på denna väg, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.