Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Filosofie doktor  (PhD) Program i Sport 2024

6 PhD Program i Sport 2024

Översikt

En doktor i filosofin, även känd som doktorand, är en terminal examen i många studier. Läkare är det latinska ordet för lärare, vilket innebär att en doktorand är nödvändig för att vara professor i en vetenskaps utvalt intresseområde.

Vad är en doktorand i sport? Graden kan eventuellt täcka många olika områden. Möjliga forskningsområden innefattar etnografiska studier, ekonomi och sociologi. Studier kan omfatta ett antal olika ämnen, till exempel hur olika kulturer reagerar på sport, vilken inverkan stora idrottsevenemang som olympiska spelen har på de städer som värd dem eller förhållandet mellan idrott och fattigdom. Framtida studenter ska forskar universitet för att se vad som kan inkluderas i deras program.

Som med många humanistiska områden kan en doktorand i idrott ofta lära kandidater hur man gör kopplingar mellan olika forskningsområden.Detta förbättrar inte bara deras förmåga att forska och skriva avhandlingar, men ger dem ett unikt stortbildsperspektiv som behövs i många yrken.

De ekonomiska kostnaderna för doktorandprogrammen kan ofta variera mycket beroende på ett antal faktorer. Institutionerna har ofta mer information på sina webbplatser om potentiella kostnader, eller kommer i allmänhet att ha kontaktinformation tillgänglig någon annanstans.

Som en ganska sällsynt avancerad examen har en doktor potential att öppna lukrativa karriärvägar. Det finns typiskt många alternativ som är öppna för en doktorand med doktorand i sport. Som ett led i utbildningsfältet skulle det mest uppenbara valet vara att ange akademiker som forskare eller lärare. Andra möjliga sysselsättningsområden inkluderar ideella organisationer, idrottsstyrande organ, sportpolitik och statliga organisationer.

Olika institutioner har ofta olika alternativ för doktorander.Om det inte går att delta på klasser på plats går du till institutionernas webbplatser för att se om de har distansprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Sport
Studiefält
  • Sport (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat