Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Filosofie doktor  (PhD) Program i Socialpolitik 2024

5 PhD Program i Socialpolitik 2024

Översikt

En doktor i filosofi (PhD) är en grad som tillåter studenter att specialisera sig i ett ämne och ses som kunnig inom detta område. Denna examen kräver en avslutad avhandling med omfattande forskning som bidrar till redan befintligt material. Med doktorsexamen ges en student större möjligheter i sin karriär.

Vad är en doktorand i socialpolitik? Denna grad gör det möjligt för eleverna att använda metodologiska och teoretiska färdigheter för att identifiera och analysera sociala frågor, liksom hur de relaterar till social och offentlig politik. Studerande i detta program kommer i allmänhet att lära sig om olika sociala frågor, inklusive bostadskriser, utbildning och hälsopolitik, och hur dessa interagerar med politiken lokalt och internationellt. Studenterna kan fokusera sina grader på bland annat socialt arbete, offentlig politik, socialpolitik och sociologi.

Under en doktorsexamen i socialpolitik kan individer förvärva fantastiska kommunikationsförmåga som är nödvändiga för att arbeta med en rad olika sociala eller organisatoriska grupper. De kommer också att kunna utföra forskning och utveckla nya strategier med problemlösning och analytiska färdigheter.

Att slutföra en doktorand i socialpolitik kan ta mellan tre och åtta år, och kostnaden varierar beroende på vilken institution som valts. Att studera skolan och programmet är ett måste för alla studenter.

En doktorand i socialpolitik utrustar en individ med ovärderliga livs- och yrkeskunskaper som är eftertraktade inom många karriärområden. Ett alternativ är att bli universitetsprofessor. Andra alternativ inkluderar en personalassistent, en internationell biståndsarbetare, en konsult för offentliga angelägenheter, en ungdom eller socialarbetare eller till och med en brottsbekämpningsdetektiv. Denna grad lämpar sig för en rad olika branscher, inklusive medicinsk, offentlig tjänst och välgörenhetsarbete, vilket gör det anpassat till en rad olika områden.

Att vidareutbilda din utbildning kan hjälpa till med att förbättra din karriär. För att starta din yrkesutveckling, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Studier i juridik
  • Politik
  • Socialpolitik
Studiefält
  • Studier i juridik (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat