Keystone logo

2 PhD Program i Pedagogik Pedagogisk psykologi Skolrådgivning 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Pedagogik
  • Pedagogisk psykologi
  • Skolrådgivning
Studiefält
  • Pedagogik (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

PhD Program i Pedagogik Pedagogisk psykologi Skolrådgivning

Medan en magisterexamen ger en hel del om ett visst ämne, erbjuder ett doktorsexamenprogram möjlighet för en student att genomföra originalforskning. I slutändan väljer varje student vanligtvis en avhandling och skriver en inblandad avhandling om ämnet.

Vad är en doktorand i skolrådgivning? Professionella kan välja att gå vidare till doktorsexamen för att öka sin kunskap om hur man bäst kan hjälpa elever på alla nivåer i skolan. Studenter inom detta område kan ta kurser inom specialiserade områden av rådgivning som sorgbehandling eller läroplanering. Det kan också finnas tonvikt på att hantera, och dessa studenter studerar undervisning och olika aspekter av rådgivarehantering under programmets gång.

Medan de förbereder sig för sin doktorsavhandling får deltagarna färdigheter i forskning och skrivning som är avgörande för att skapa eftertänksamt vetenskapligt arbete i framtiden. Kanske viktigast är utbildade av dessa program utbildade i att övervaka studentrådgivare som är tillämpliga i olika ledningsroller.

Utbildningskostnader kan vara en viktig faktor vid valet av ett högskola eller universitet. Studenter ska alltid ta sig tid att undersöka kraven i något program för att säkerställa att det passar inom deras schema och ekonomiska medel.

Efter examen börjar en stor andel människor spela en roll i antingen att undervisa eller förvalta studentrådgivare. Professorer är ett underbart tillfälle att vidarebefordra färdigheter och hjälpa till att stryka nästa generations rådgivare. Vissa akademiker väljer att bli forskare, med inriktning på att etablera bästa praxis och nya teorier inom rådgivning. Vissa kan vara skolrådgivare när de utvecklar sin forskning, och andra kan arbeta som analytiker eller utvecklare i tänkande eller universitetsundervisningsavdelningar.

Studenter som drömmer om att främja sin karriär inom skolrådgivning kan hitta en doktorand är det naturliga nästa steget. Lokala och online-institutioner kan tillåta nästan alla att fortsätta sin examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.