Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Filosofie doktor  (PhD) Program i Robotteknik 2024

7 PhD Program i Robotteknik 2024

Översikt

En doktorsexamen eller doktor i filosofi är en avancerad examen till de som bestämmer sig för att behärska sin kunskap i ett mycket specialiserat studieområde. För att slutföra ett sådant examensarbete måste studenten först avsluta en avhandling.

Vad är en doktorand i Robotics? Detta program är typiskt kraftigt forskningsfokuserat och syftar till att utrusta deltagarna med den kompetens och kunskap som krävs för att utveckla hållbara och effektiva tekniska metoder. I ett sådant program kan studenter utveckla en avancerad förståelse av kemiska ämnen, industriella behov och tekniska system och processer. Målet är att producera kritiska och innovativa tänkare som kan förbättra sig på befintlig teknik, skapa nya, identifiera trendiga och inte så uppenbara problem inom sektorn, tänka strategiskt och utveckla kreativa lösningar för att hantera nämnda problem.

Personer som utbildar sig från detta program kan ha kompetens som kommer att tjäna dem bra i både deras yrkesmässiga och personliga liv. Några sådana färdigheter inkluderar en djup förståelse för avancerad teknik, intellektuell nyfikenhet och oberoende och kreativt tänkande.

Kostnaden för detta program varierar mycket, och individer kan förvänta sig faktorer som plats och programmets varaktighet för att påverka slutkursen. Studenter som är intresserade bör göra sin forskning innan de ansöker.

Teknik är en växande industri och behovet av personer med avancerad utbildning i området går inte bort när som helst snart. Med detta sagt kan utexaminerade av programmet finna att de har många spännande och lukrativa karriärmöjligheter inför dem. Några av dessa möjligheter är att arbeta med maskinautomatisering, flygledning, cybernetik, medicinsk robotteknik och kvantmekanisk systemindustri i positioner som tekniker, ingenjörer, QA-chefer, flygledare, programutvecklare eller robotkontonledare. Företag som kan ha behov av en person med avancerad nivå inom robotteknik kan specialisera sig inom fordons-, jordbruks-, elektronik- eller tillverkningsindustrin.

Om en student väljer att fortsätta sin avancerade examen beror på plats, budget och schema. Online kurser är lämpliga för dem som arbetar heltid eller som har familjer. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Teknologistudier
  • Automatisering
  • Robotteknik
Studiefält
  • Teknologistudier (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat