Keystone logo

5 PhD Program i Studier i management Public Management 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Studier i management
 • Public Management
Studiefält
 • Studier i management (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Studier i management Public Management

  Att skaffa doktorsexamen eller doktorand tar många års arbete på forskarnivå. För att bli ansedd för doktorsexamen måste sökande ha en magisterexamen och genomgå en strikt ansökningsförfarande. När de väl är godkända deltar de ofta i forskning, akademiska kurser och slutförande av en avhandling inom sitt akademiska område.

  Vad är en doktorsexamen i offentlig förvaltning? Denna högskoleexamen motsvarar vanligtvis en expertis på det sätt som ledningen bryter mot allmän ordning. Studenter undersöker utvecklingen och sysselsättningen av olika stilar och sätt att hantera på den offentliga arenan. Gemensamma koncentrationsområden i den offentliga förvaltningen Ph.d.-program är straffrättsliga, mänskliga resurser, informationstekniska system, statistik och psykologi (som de relaterar till offentlig förvaltning).Några av de allmänna kurser som studenterna kan ta hand om kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder, stadsförvaltning, organisationsutveckling, ideell organisation, politik och administration. Många doktorandprogram i den offentliga förvaltningen varar mellan fem och sju år och kräver att man presenterar en avhandling till en universitets expertpanel. Panelen bekräftar eller förnekar därefter kandidatens doktorandstatus.

  En doktorsexamen i offentlig förvaltning kan ge studenterna fantastiska kommunikativa och administrativa färdigheter. Graden är förankrad i grunden för mänsklig interaktion och organisation, vilket kan ge en person en fördel på något arbetsfält.

  För att ta reda på kostnaden för ett visst doktorandprogram i den offentliga förvaltningen, kontakta din intressanta skola direkt. Varje programkostnad varierar från skolan till skolan.

  En doktorsexamen kan öppna möjligheter för många uppfyllande karriärer.Personer med doktorsexamen i offentlig förvaltning kan hitta akademiska positioner som undervisar personalhantering, offentlig politik, administration eller ledning på högskolanivå. Forskningsställen vid universitet är också potentiellt ett alternativ. Vissa akademiker kan hitta arbete i regeringen, ideella företag eller företag som offentliga planeringsdirektörer, kommunikationsdirektörer, analytiker för offentlig administration eller offentliga politiska analytiker.

  Om du är intresserad av online-inlärningsmöjligheter för ett doktorandprogram i offentlig förvaltning, kan vissa universitet få alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.