Keystone logo

16 PhD Program i Humaniorastudier Teologi Präststudier 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Präststudier
Studiefält
  • Humaniorastudier (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Humaniorastudier Teologi Präststudier

Efter att ha erhållit en kandidatexamen eller magisterexamen kan studenter eller yrkesverksamma besluta att ta sin utbildning till nästa nivå och få en doktorsexamen. Att tjäna en doktorand kan hjälpa eleverna att fördjupa sina forskningsförmåga och förbättra sina kunskaper om ett visst ämnesområde.

Vad är doktorand i ministeriet? Under hela programmet kan eleverna förfina sina kritiska tänkande och reflektionskunskaper samtidigt som de får en hållbar behärskning av sina religiösa studier. Eleverna kan dyka in i olika religionsområden, och de kan utvärdera stora problem och åsikter som står inför det religiösa fältet idag. Eleverna kan också engagera sig i självständig forskning med både primära och sekundära källor samtidigt som de bidrar till bibliska och teologiska studier.

En av de främsta fördelarna med att få en doktorsavhandling i ministeriet är att eleverna förbättrar sina forskningsförmågor och färdigheter, vilket kan hjälpa dem att säkra en position i akademin i framtiden. Studenter kan också stärka anslutningarna inom sitt ämnesområde och fördjupa sina lagarbete färdigheter, vilket kan hjälpa dem att tjäna mer övergripande.

Studenter kan ofta tjäna denna grad online, vilket kan påverka hur mycket det kostar för att slutföra denna typ av program. Andra faktorer, till exempel hur lång tid det tar att slutföra doktorand och där universitetet ligger, kan påverka den totala kostnaden.

Efter att ha tjänat doktorsexamen i ministeriet bestämmer de flesta akademiker att de arbetar på det religiösa området i någon form. Medan många kandidater fortsätter sin forskning eller lär andra om vad de lärde sig under sin studie som lärare eller professor, bestämmer många för att säkra en ställning hos en religiös organisation som församlingsledare eller minister. Andra kan besluta att arbeta som regissör för en välgörenhetsorganisation eller ideell organisation som främjar sina religiösa synpunkter.

Många doktorandprogram i ministeriet finns både personligen och online. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.