Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Filosofie doktor  (PhD) Program i Politik 2024

7 PhD Program i Politik 2024

Översikt

Doktor i filosofi (PhD) är tillgänglig inom en mängd olika områden och ämnen och är toppen av prestationen i den akademiska världen. Den visar den omfattande forskningen om ett visst ämne, komplett med en avhandling som ger ett visst bidrag till fältet och kan öppna dörrar för en karriär inom vissa områden.

Vad är en doktorand i politiken? Denna grad erbjuder högre utbildning som kan utrusta studenter med avancerad kunskap om internationell rätt, politiska metoder och ideologier och politisk filosofi. Programdeltagare lär sig vanligtvis om grunderna för internationella relationer och det politiska landskapet i världen. Studenter kan välja att fokusera sin forskning på ett brett spektrum av ämnen, inklusive politisk teori och internationella relationer, eller till och med gå djupare och specialisera sig i Asien och Stillahavsområdet.

Med doktorsexamen i politik får individer möjlighet att genomföra fältarbete i deras studieområde, vilket kan leda till varaktiga kontakter för sin framtida karriär. Det finns också möjligheter att få undervisningserfarenhet medan man studerar, tillsammans med forsknings- och presentationsförmåga.

Beroende på institutionen varierar kostnaden för doktorsexamen i politiken och tar normalt tre år att slutföra. Eleverna ska alltid undersöka skolan och programmet efter eget val för att se till att det är rätt för dem.

Med en doktorsexamen i politiken har en individ många karriärmöjligheter inför honom eller henne. Denna typ av examen är perfekt inställd för att undervisa på universitetsnivå, och med undervisningserfarenheten under programmet kommer individer redan att ha erfarenhet. Andra alternativ inkluderar att arbeta i utländska diplomatkontor runt om i världen, som människorättsförespråkare eller som PR-specialist. Den här graden öppnar dörrar både på den politiska arenan och på den juridiska arenan, vilket ger fler alternativ för de som är intresserade av internationell rätt eller lagar.

Det finns många alternativ tillgängliga för studenter som vill ha doktorsexamen i politiken. Online-program är ett bra alternativ för många människor, men det finns också institutioner runt om i världen att välja mellan. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Politik
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat