Keystone logo

8 PhD Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Personaladministration
Studiefält
  • Studier i administration (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Personaladministration

Som den högsta akademiska examen krävs en doktorand med många års studier. En magisterexamen krävs vanligtvis för att starta detta akademiska spår, men vissa institutioner kombinerar de två graderna i ett enda program.

Vad är en doktorsexamen i Human Resource Management? Det här fältet handlar om att hantera människor för att maximera den totala personalen prestanda och tillfredsställelse. En förutsättning för gemensamma mänskliga resursaktiviteter, såsom personal, arbetskrav och fördelar, förväntas. Ph.d.-program är utformade för att vidareutbilda eleverna i detalj om en eller flera aspekter av personalhantering. Vissa ämnen inkluderar motivation, rekrytering och tillfällig bemanning.

Mycket av personalhantering är att veta hur man ska interagera med människor och hantera konflikter, både goda färdigheter för vardagen. I synnerhet har en doktorand möjlig nytta av framsteg och löneökning.

Kostnaden för doktorand i Human Resource Management beror på den valda skolan.Eftersom en doktorand normalt tar fyra till sex år för att tjäna, bör detta ingå i din totala budget. Undervisning, avgifter och böcker är en viktig del av din akademiska budget.

En doktorsexamen i Human Resource Management leder vanligtvis till en hög position i en HR-avdelning. HR-ledningen faller vanligtvis i två kategorier: specialist och generalist. En specialist kan arbeta i ett fokuserat område, som jämställdhet på arbetsplatsen, medan generalister hanterar stora bilder HR-frågor. Fack och andra enheter som använder kollektivförhandlingar kan också dra nytta av en examen med denna examen. Som doktorand öppnar denna examen också dörren för forskning och akademiska karriärmöjligheter.

Med våra onlineverktyg är det lätt att hitta skolan som erbjuder den doktorand du vill ha. Kurser på mänskliga resurser erbjuds på olika skolor, och det kan finnas en nära dig.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.