Keystone logo

4 PhD Program i Pedagogik Instruction Pedagogik 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Pedagogik
  • Instruction
  • Pedagogik
Studiefält
  • Pedagogik (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Pedagogik Instruction Pedagogik

Ph.d.-doktorn är en terminal examen som omfattar utbildning för att utföra forskning på professionell nivå och publicera resultat. Eleverna blir experter i sina studiegrenar för att göra unika kunskapsbidrag.

Vad är en doktorand i pedagogik? Denna examen fokuserar på undervisnings- och inlärningsmetoder. Studenter kan ta kurs i läroplaner, inklusive metoder för att förmedla information till individer med olika förmågor och inlärningsstilar. Detta fokus kan variera beroende på land, men doktorander studerar typiskt de kognitiva och psykologiska grunderna för lärande utöver de sociologiska eller kulturella konsekvenserna av utbildningspolitiken.

Elever i ett pedagogikprogram borde få insikt i lärprocessen och bli bättre kunna förstå sina egna förmågor och hjälpa andra. Kandidater kan öka sin tillfredsställelse i sitt arbete och förmåga att lyckas genom att förbättra sin kommunikation, övertalning och lärandeskapande.

Det är viktigt att uppskatta kostnaden för doktorand innan ett program startas. Se om det finns finansiering från skolan du planerar att delta i och sök efter stipendier som erbjuds av organisationer som ägnar sig åt pedagogisk forskning.

Lärande specialister önskas på alla nivåer i utbildningssystemet. En doktorand i pedagogik förbereder akademiker att arbeta som läroplanerare eller lärande konsulter. De flesta universitet söker också experter inom pedagogik för att runda ut sina fakulteter. I vissa länder förbereder denna examen utexaminerade att utföra bredare socialt arbete, såsom utbildningsrådgivare som instruerar riskfyllda individer eller stödjande familjer. Examensinnehavare kan hitta anställning som lärande specialister på institutioner som barnhem eller ungdomsrehabiliteringsanläggningar.

Tänk på att pedagogikprogrammen varierar beroende på land och universitet. Leta efter en skola som passar dina forskningsintressen och karriärmål. Studenter som är intresserade av ett tillvägagångssätt tillgängligt någon annanstans kan överväga en online kurs. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.