Keystone logo

17 PhD Program i Sjukvård Neurovetenskap Neurovetenskap 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Sjukvård
  • Neurovetenskap
  • Neurovetenskap
Studiefält
  • Sjukvård (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Sjukvård Neurovetenskap Neurovetenskap

Den mest avancerade studievetenskapen som någon student kan uppnå anses oftast som doktorand. Detta innebär tre år i genomsnitt intensiv studie och utveckling av en avhandling. Karriärfördelarna är dock högre än nästan alla andra certifieringar möjliga.

Vad är en doktorsexamen i neurovetenskap? Fältet neurovetenskap är relaterat till nervsystemet. Studenter studerar hjärnan, ryggmärgen och nerverna, liksom hur beteendet påverkas av dessa system. När man studerar neurovetenskap, är det vanligtvis också nödvändigt att införliva element i biologi, psykologi och kemi. Neurovetenskap kan studeras inom ramen för vården eller forskningen, som också splittrar fältet mellan praktisk och teoretisk.

Studenter som tjänar doktorsexamen i neurovetenskap har stor nytta av sin karriär. Det går att gå in i mycket mer avancerade positioner som bara doktorand kan komma in på. Dessutom är lönen som kan tjäna mycket högre.

Innan du anmäler dig till ett neurovetenskapsprogram är det viktigt att du undersöker många olika program. Den specifika du väljer, såväl som din studentstatus och även det land du befinner dig i, kommer att påverka kostnaden för att tjäna en doktorand.

Karriär inom neurovetenskap delas också mellan praktiska och teoretiska områden. Om du är intresserad av det tidigare, inkluderar dina alternativ läkare, kirurg, tekniker och andra vårdgivare. På forskningssidan är jobb i laboratorier rikligt. Det är möjligt att arbeta som forskare och studera nästan vilken aspekt av nervsystemet som helst. Slutligen är det också möjligt att gå in på utbildningsområdet och undervisa framtida studenter om neurovetenskap. Oavsett vad du bestämmer erbjuder arbetet inom neurovetenskap högt uppfyllande karriärer.

Det bästa sättet att börja ta en doktorsexamen i neurovetenskap är att hitta ett program som uppfyller dina behov.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.