Keystone logo

36 PhD Program i Miljö- och energivetenskap Miljövetenskap 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Miljö- och energivetenskap
  • Miljövetenskap
Studiefält
  • Miljö- och energivetenskap (36)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Miljö- och energivetenskap Miljövetenskap

En filosofie doktor är en doktorsexamen eller doktorsexamen som är den högsta akademiska examen uppnås. Innehavaren av examen anses behörig att undervisa på universitetsnivå i sitt ämnesområde.

Vad är doktor i miljövetenskap? En doktorsexamen i miljövetenskap omfattar flera discipliner, såsom ekologi, biologisk mångfald, miljöbedömning, bevarande, paleoekologi, geologi och miljöpolitik. Forskningsmetoder och kurser numeriska färdigheter är oftast en del av detta program så att eleverna är bekanta med statistisk analys och modellering så att de kan bedriva forskning. Kurser varierar beroende på institution, men kan också innefatta geografi, geovetenskap, ekonomi, statsvetenskap och marinbiologi. Andra möjliga områden för studien omfattar naturresurser, kvantitativ analys, samhällsvetenskap och vattenresurser.

Akademiker med en doktorsexamen i miljövetenskap får en bred tvärvetenskaplig utbildning och bli skicklig på att kommunicera och problemlösning, två huvudkomponenter som behövs för att lyckas i beslutsfattandet och förvaltningen. Kandidater får också kompetens inom forskning tekniker som sträcker sig från experimentell och provtagningsplan för hypotesprövning och uppskattning.

Kostnaden för en doktorsexamen varierar beroende på vilket land studien institutionens politik, och programmet längden. Kontakta antagningsenheten på universitetet för att lära sig mer om utbildningsprogrammet och dess kostnader.

Karriärmöjligheter i miljövetenskap existerar i den akademiska världen, där kandidaterna kan undervisa och forska. Andra karriärmöjligheter finns i stat och näringsliv, såsom miljö konsultföretag och stora oljebolag. Statliga positioner i olika organ, såsom USAGeological Survey, Naturvårdsverket och nationella laboratorier, finns andra alternativ. Förvaltning karriärer är ett annat alternativ, om studentens kurser innehöll teknik och förvaltning klasser.

Nätstudier är tillgängliga för dig, oavsett var du befinner dig. De levererar också unika utbildningsframtidsutsikter. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.