Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 18 Filosofie doktor (PhD) Program i Miljöteknik 2023/2024

18 PhD Program i Miljöteknik 2023/2024

Översikt

Generellt taget som uppföljning till en magisterexamen, tar en doktorsexamen i allmänhet år att slutföra, och en gång komplett, särskiljer en examen som en ledande expert inom ett vetenskapligt område. Med doktorsexamen studerar akademiker vanligtvis med specialkunskaper som kan hjälpa dem att hitta en karriär.

Vad är en doktorand inom miljöteknik? Det är ett doktorandprogram med fokus på miljövetenskaper. Studenterna i detta program får specialiserad utbildning inom de stora områdena naturvetenskap, inklusive hållbar energi, geo-energisystem och naturteknik. Olika kurser som studenten borde förvänta sig att ta i programmen kan innehålla miljöhållbarhet och förnybar energi, hållbara transportsystem, hydrologi och civilt infrastrukturmaterial och modellering. Som en utgångspunkt för detta program bör forskare förvänta sig att genomföra och försvara en avhandling till en panel av andra branschexperter, och de kan förväntas slutföra en tentamen.

Kandidater med doktorsexamen i miljöteknik är allmänt kunniga om hur man tillämpar forskarstudier i en praktisk miljö. Utöver forskarutbildningar bör akademiker också ha enastående presentation, matematisk och organisatorisk kompetens. Dessa kan hjälpa dem när jobbjakt.

Kostnaden för att få en doktorsavhandling kan variera beroende på hur lång tid det tar att slutföra ett program på den enskilda skolan. Eleverna ska undersöka kostnader för att förstå den fullständiga uppdelningen och nå ut till skolor med några frågor.

De som tjänar sin doktorand i miljöteknik kan förvänta sig att ha en mängd olika jobb som väntar på dem efter examen. Många miljöingenjörer spenderar mycket av sin tid utomhus med hjälp av sina färdigheter för att genomföra mark-, grundvatten- och hållbar energiforskning för att utveckla hållbara lösningar för att hålla vår planet frisk. Andra arbetar för att förbättra folkhälsoproblem som luftföroreningar, avfallshantering och återvinning.

Skolor runt om i världen erbjuder doktorandprogram inom miljöteknik för dem som inte kan göra det till ett fysiskt klassrum. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • PhD
 • Ingenjörsstudier
 • Miljöteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat