Keystone logo

PhD Program i Livsmedelsvetenskap i Parma, Italien för 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Italien
  • Livsmedelsvetenskap
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)Företagsekonomi (0)Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)
  • Ingenjörsstudier (1)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

PhD Program i Livsmedelsvetenskap

Osten staden i Italien - Parma är känt för sin arkitektur och rika kulturarv. Det har några av de äldsta universiteten i Italien som University of Parma. Därför måste den som är intresserad av att få en bra utbildning i en traditionell plats bor i Parma.

Studiet av olika egenskaper hos livsmedel ingår i studier i mat och dryck. Var maten kommer ifrån, hur mat och dryck produceras, och hur dessa objekt transporteras, lagras och konsumeras är alla en del av dessa studier.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.