Keystone logo

27 PhD Program i Humaniorastudier Litteratur 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Humaniorastudier
  • Litteratur
Studiefält
  • Humaniorastudier (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Humaniorastudier Litteratur

En filosofie doktor, eller PhD, är en forskarexamen som erbjuds i många olika discipliner, både inom humaniora samt i vetenskaperna. Eleverna kommer att behöva studera utsträckning för åtminstone fyra år, samt slutföra en uppsats eller doktorsavhandling, för att framgångsrikt slutföra programmet.

Vad är en doktorsexamen i litteratur? En doktorsexamen i denna disciplin möjliggör mer djupgående studie av skriftliga arbeten, vanligtvis runt någon form av specialisering. Man kan specialisera sig på en genre, en tidsperiod, en viss litterär rörelse, ett land eller geografiskt område, eller kombinera litteraturstudie med en annan disciplin som religion och dess relation med litteratur. Det är en grad som kan ge de studerande en bred omfattning för att studera vad som verkligen intresserar dem.

En doktorsexamen i litteratur erbjuder mycket mer än bara en förståelse för ett visst område i skrift. Litteratur är verkligen en studie av människor och hur de uttrycker de idéer som är viktiga för dem.Det är ett sätt att förstå andra i allmänhet och kan öka sin förmåga att interagera i en gemenskap.

Kostnaden för att uppnå denna grad beror på vilket program du väljer och var i världen skolan är belägen. Att välja ett online-studier kan vara ett bra sätt att minska kostnaderna.

En av de viktigaste saker som människor gör med denna grad, är naturligtvis lära. De som har skrivförmåga själva kan använda den för att öka deras chanser att landnings jobb i journalistik, PR, publicering och kommunikation. Beroende på valda inriktningen, kan det också finnas möjligheter i historiska eller kulturella samhällen. Konsultföretag också ibland anställa doktorer.

En doktorsexamen i litteratur kan öppna fler dörrar än du kanske trodde. Att ta reda på mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.