Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Filosofie doktor  (PhD) Program i Kreativ databehandling i Hongkong 2024

PhD Program i Kreativ databehandling i Hongkong 2024

Översikt

Kreativa datorexamina handlar om att blanda datoranvändning med kreativa talanger. Du får färdigheter som kodning, dataanalys, mjukvaruteknik och mer samtidigt som du ökar din kreativitet i designtänkande, berättande och visuell kommunikation.

Kreativ datoranvändning är mångsidig och ger dig massor av chanser att utforska det du brinner för. Oavsett om det handlar om att skapa interaktiva webbplatser eller designa virtuella verklighetsupplevelser.

När du har förtjänat din kreativa datorexamen har du den perfekta blandningen av tekniska och kreativa färdigheter för att dyka in i den digitala världen. Drömmer du om att utveckla spel eller designa appar? Denna examen hjälper dig att göra dessa mål till verklighet.

Hong Kong, finns på södra kusten av Kina, är landet ett av de två särskilda administrativa regioner i Kina. Hong Kong 's högre utbildning är placerad i Englands struktur samt internationella system. Det sköts av landets 's Education Bureau.

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Hongkong
Studiefält
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier Företagsekonomi Generella studier Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier Ingenjörsstudier
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat