Keystone logo

1 PhD Program i Språk Koreanska 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Språk
 • Koreanska
Studiefält
 • Språk (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular locations

  PhD Program i Språk Koreanska

  &nbsp

  Experter inom ett ämne kan inneha doktorander. Dessa grader är toppkvalificeringen i ett akademiskt ämne och involverar specialiserade klasser och forskning riktad mot publicering. Kandidater ska vara beredda att göra betydande bidrag till en disciplin.

  Vad är en doktorand på koreanska? Denna examen innefattar detaljerad studie av koreanska språket. De flesta doktorander på detta område läser och talar koreanska redan och kan ha deltagit i kulturella, litterära eller språkliga studier när de bedriver sin kandidatexamen eller magisterexamen. Studier på doktorandnivå tenderar att bestå av avancerad sociolinguistisk analys av användning eller översättningar av texter.

  Avancerade studier på koreanska uppmuntrar studenter att utveckla kompetens som är tillämplig på personlig och professionell utveckling. Studenterna får kompetens i kommunikation, översätter mellan språk och metodiskt tänkande som gör att de kan bidra till internationella samtal om kulturella och geopolitiska frågor.

  Priset på en doktorander varierar beroende på hur lång tid det tar att tjäna graden och det universitet som en student deltar i. Det är en bra idé att kolla upp den genomsnittliga studietiden och beräkna den totala kostnaden för undervisning vid jämförelse mellan skolor. Finansiering kan vara tillgänglig via avdelningar eller externa källor som stöder avancerade studier på detta språk.

  Många yrken är öppna för språkexperter med doktorsexamen på koreanska. Om akademiker arbetar i Korea eller med koreanska företag eller representanter på andra ställen, finns det en efterfrågan på experttranslatorer som kan hantera teknisk och annan specialiserad ordförråd. Högskoleinnehavare kan också hitta arbete i diplomati eller myndigheter som tolkar som översätter talat och skrivet koreanska. Många akademiker lär sig som professorer vid universitet eller andra skolor.

  Phd-program på koreanska finns tillgängliga över hela världen och online. Eleverna ska väga sina alternativ och bestämma vilket universitet som är det bästa valet att bedriva en avancerad examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.