Keystone logo

Filter

 • PhD
 • Språk
 • Kinesiska
Studiefält
 • Språk (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  3 PhD Program i Kinesiska 2024

   Popular study format

   PhD Program i Kinesiska

   Vanligtvis erkänd som den högsta utbildningsnivå som en student kan uppnå, doktor i filosofi eller doktorand, är en grad som vissa personer efterföljer ett magisterprogram. Det kräver vanligtvis en grundlig avhandling eller avhandling efter omfattande forskning och studier och tar tre till sex år att erhålla.

   Vad är en doktorand på kinesiska? Att tjäna en avancerad examen som den här består av fördjupad forskning i en viss kinesisk koncentration. Studenter som deltar i detta forskarutbildning studerar ofta språkens komplexa, som syntax och uttal. Studier innehåller också vanligtvis detaljerade recensioner av litteratur som sträcker sig från klassisk till modern, med vissa koncentrationer som fokuserar på historia, konst eller andra områden som rör den kinesiska kulturen.

   Förutom högre akademiska referenser lär de flesta deltagarna i denna typ av program också hur man hanterar tid på ett effektivt sätt, hitta innovativa lösningar på problem och kommunicera både muntligt och skriftligt. Dessa färdigheter kan tillämpas på alla områden i livet, professionellt eller på annat sätt.

   En doktorand på kinesiska kan fluktuera i prissättningen beroende på land, skola och längd av programmet. För att fullt ut förstå de kostnader som är förknippade med denna typ av studie, kontakta potentiella skolor av intresse och fråga direkt om antagning och undervisning.

   Det finns många karriärvägar som någon med doktorsexamen i kinesiska kan bedriva. Många elever fortsätter att fungera som tolkar eller översättare. Andra lär engelska till kinesiska studenter, medan vissa blir gymnasieskolelärare, universitetsprofessorer eller forskningsassistenter. Fortfarande andra finner regeringstjänster som policyanalytiker eller rådgivare för internationella relationer.

   Doktorandprogram inom detta specifika område erbjuds av ett antal institutioner runt om i världen. Vissa universitet tillåter campusstudier, vilket kan visa sig vara mycket praktiskt för dem som behöver schemaläggningsflexibilitet. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.