Keystone logo

15 PhD Program i Juridik 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Studier i juridik
  • Allmänrättsliga studier
  • Juridik
Studiefält
  • Studier i juridik (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Juridik

En doktorand är ofta högsta grad utbildad av institutioner. Det kan ta fem till åtta år att slutföra, beroende på avhandlingsämnet.

Vad är en doktorsexamen? En doktorsavhandling kan utrusta studenter med kunskaper om lagen när det gäller regeringens politik, forskningsmetoder, statistik och ekonomi. Individer kan skräddarsy sina doktorandstudier för att fokusera på ett av många områden, från statligt och socialt arbete till juridiska och regulatoriska frågor om internationella marknader och företagsledning. Enskilda doktorandprogram kan utvecklas med en akademisk rådgivare för att säkerställa att studenterna får den kunskap och insikt som krävs för att uppnå sina mål.

Färdigheter som doktorander har med en lagfokus kan innefatta att förstå och behålla stora mängder information som kan användas för att undervisa eller skapa detaljerade förfaranden. De interpersonella och ledarskapsförmågor som utvecklats under sitt program kan överföra till sina jobb, vilket möjliggör professionell utveckling.

Inskrivnings- och registreringsavgifter skiljer sig ofta från en akademisk institution till en annan. Programmets längd och intensitet för de doktorander som krävs för doktorgraden är bland de bidragande faktorerna för kostnaden. Individer bör undersöka framtida skolor och program för att säkerställa att de kan uppfylla de nödvändiga finansiella kraven.

En doktorsexamen kan leda till en lärarkarriär vid högkvalitativa universitet och juridisk forskning. Som en framgångsrik doktorand kan belönade yrken innefatta att bli en lagstiftande eller immateriell advokat. En karriär som certifierat patentagent kan vara en unik nisch med enorm potential. Nontraditional jobb för en juridisk grad som blir alltmer konkurrenskraftiga inkluderar medlare, politiker och entreprenör. Regeringsrådgivare och militärforskare är alternativa karriärvägar som också blir vanligare.

Akkrediterade institutioner runt om i världen erbjuder doktorsexamen. Online-klasser ger flexibilitet för yrkesverksamma och studenter som är på landsbygden. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.