Keystone logo

1 PhD Program i Språk Japanska 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Språk
 • Japanska
Studiefält
 • Språk (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular locations

  PhD Program i Språk Japanska

  En doktorsavhandling i filosofi är den mest prestigefyllda utmärkelsen som tilldelas av många universitet över hela världen. För att erhålla doktorsexamen krävs en mastergrad i ett relevant fält tillsammans med rekommendationsbrev, ett personligt uttalande och en föreslagen forskning. Doktorsstuderande fokuserar vanligen på akademins forskningsaspekt, och skapar en original avhandling eller avhandling värd en peer-reviewed journal.

  Vad är en doktorand på japanska? Projektiva doktorander bedriver forskning på japanska och japanska kulturella, historiska eller språkliga områden. Även om en student kan fokusera på ett studieområde för en avhandling eller avhandling, krävs doktorander ofta för att studera andra relevanta ämnen för att uppnå en övergripande förståelse som är fördelaktig för den forskning som genomförs. De flesta universitet kräver antingen eller rekommenderar minst tre hela år att studera det japanska språket och ett test på språkkunskaper.

  Doktorand i japanska kan förvänta sig att få väl avrundade analytiska och tolkande färdigheter, samt en stark bakgrund i tvärkulturell kommunikation. En mycket anpassningsbar förmåga att lösa problem effektivt under stress och olika sammanhang är en annan högt värderad fördel för högre utbildning i japanska studier.

  Ph.d.-program i japan varierar i pris baserat på universitetet, och doktorsavslutningen kan ta så lång tid som fem år. Att hitta en skola som passar dina behov både akademiskt och ekonomiskt är viktigt, och det rekommenderas starkt att potentiella studenter undersöker de universitet som övervägs innan de ansöker.

  Det finns många unika karriärmöjligheter för en individ som har doktorsexamen på japanskt. Många multinationella företag har kopplingar till Japan, vilket gör en expert önskvärd för både kund och affärspartners relationer, antingen strängt som översättare eller som internationell rådgivare. Japanska ambassader och konsulat anlitar också experter i avancerade japanska studier som ambassadörer för ytterligare framgång och främjar förståelse från alla håll. Det finns också en mängd olika positioner med skolor och organisationer som lärare och lärare.

  Många universitet erbjuder doktorsprogram i japanska studier över hela världen. För att hitta den bästa skolan för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.