Keystone logo

1 PhD Program i Island för 2024

Filter

Filter

  • PhD
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)
  • Biovetenskap (1)
  • Designstudier (0)Energistudier (0)Företagsekonomi (0)Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

PhD Program i Island

Island är ett resmål för forskarutbildning för studenter från hela världen. Det finns en naturlig benägenhet för kreativitet och självständigt tänkande bland de varma och välkomnande isländska befolkningen. Bortsett från framstående akademiker, kan eleven följa en doktorsexamen i Island utforska detta vackra land och allt den har att erbjuda. Det finns obegränsade äventyr, vacker natur, pittoreska landskap, liksom pulserande och charmiga städer och byar.

FD i Island program är uppbyggda för att uppgradera kompetenta och utbildade inom sitt utbildningsområde. Studenter som väljer en doktorsexamen i Island bör vara redo för rigorösa kurser och omfattande forskning för att slutföra en doktorsavhandling inom ett specialiserat område av studien. I doktor i Island program, lokaler och metoder forskning är högteknologiska och innovativa och studenter är övervakad och guidas genom programmet av expert fakultet.

Bläddra igenom doktor i Island program nedan och hitta nästa steg i din akademiska och yrkesmässiga karriär!