Keystone logo

4 PhD Program i Humaniorastudier Internationella studier 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Humaniorastudier
 • Internationella studier
Studiefält
 • Humaniorastudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Humaniorastudier Internationella studier

  En doktor i filosofin är en högskoleexamen tillgänglig för forskare som redan har kandidatexamen och magisterexamen. Genomsnittliga studenter tar tre år att slutföra detta program, som vanligtvis kulminerar sin akademiska resa.

  Vad är en doktorsexamen i internationella studier? Internationella studier kan omfatta ett brett spektrum av ämnen, inklusive internationell politisk ekonomi, internationella relationer och jämförande politik. Utbildningens exakta fokus kan väljas av studenterna eller skolan. Varje universitet kan ha en unik läroplan som innehåller föreläsningar, avhandlingar, diskussioner och workshops i kurserna. Även de kurser som krävs kan skilja sig från skolan till skolan. Några exempel på kurser forskare kan behöva ta under detta program inkluderar internationell politik, ekonomi genom historia och etnisk konflikt.

  En doktorsexamen i internationella studier är fördelaktig för att den hjälper eleverna att förbättra sina forskningsfärdigheter, kulturförståelse och kommunikationsförmåga. Med dessa härdade färdigheter kan deltagarna vara redo för en ledarroll eller en högre startlön, samt bli mer informerade globala medborgare.

  Kostnaden för doktorsexamen kan variera kraftigt från skolan till skolan. Ofta påverkar läget, programmets längd och ämnesundervisningen undervisning.

  En doktorsexamen i internationella studier leder ofta till en karriär i akademin, men kan också leda till jobb i regeringen, ideella organisationer eller internationella företag. Den exakta karriären som är tillgänglig beror på arbetsmarknaden och akademiska och arbetslivserfarenheter av forskare. Vissa akademiker fortsätter att bli internationella handelsforskare, kulturspecialister, internationella programdirektörer, professorer, forskare, journalister, politiker, globala säljare, humanitärer och internationella projektkoordinatorer.

  Är du redo att ansöka om ett doktorandprogram? Du kanske kan hitta det program du vill ha på universiteten runt om i världen. Vissa erbjuder även online kurser för praktisk lärande. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.