Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 18 Filosofie doktor  (PhD) Program i Internationella relationer 2023

18 PhD Program i Internationella relationer 2023

Översikt

PhD program för internationella relationer är tvärvetenskapligt och lyfta fram mångfald, intellektuella integritet och kritisk analys. PhD program för internationella relationer förbereda kandidater för karriärer som lärare och forskare vid universitet och forskningsinstitut samt positioner i regeringen, privat och offentlig sektor.

PhD program för internationella relationer är oftast bygger på en kombination av kurser och forskning undersöker teori samt det viktigaste att genomföra etiska kvantitativ och kvalitativ forskning. Kandidaterna kommer att studera frågor av internationell kommunikation, internationell utveckling, ekonomisk politik, fred och konfliktlösning, globala politik och global miljöpolitik. PhD Internationella relationer grader kräver en avhandling baserad på de kandidater forskning som måste försvaras inför en panel av experter.

För att hitta den dr Internationella relationer examen som är perfekt för dina behov och intressen, titta igenom alternativen nedan för program som erbjuds över hela världen!

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Samhällsvetenskap
  • Internationella relationer
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat