Keystone logo

5 PhD Program i Pedagogik Utbildningsteknik Inlärningssystem 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Pedagogik
  • Utbildningsteknik
  • Inlärningssystem
Studiefält
  • Pedagogik (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Pedagogik Utbildningsteknik Inlärningssystem

Efter avslutad examen kan forskare fortsätta sin utbildning genom en doktor i filosofi. En doktorand är det högsta diplom som finns på de flesta universitet och tar vanligtvis tre eller flera år att tjäna.

Vad är en doktorand i Learning Systems? Det är ett doktorsprogram som uppmuntrar till vetenskaplig förfrågan genom att fokusera på olika områden som används i utbildning för att främja lärande. Vissa program kan även titta på hur kunskap produceras inom forskningskulturen. Eleverna kan lära sig mer om de politiska, sociala och kulturella förhållandena relaterade till utbildning. Vissa kurser kan fokusera på hur kognition avser lärande. Andra kurser är utformade för att se på hur ledarskap och policyutveckling kan påverka utbildningen. Den exakta läroplanen som används är olika vid varje universitet, men många innehåller föreläsningar, diskussioner, projekt och avhandlingar.

En av de största fördelarna med denna utbildning är att den främjar livslångt lärande, vilket kan hjälpa yrkesverksamma att utmärka sig på arbetsplatsen. Andra fördelar är uppbyggnaden av viktiga färdigheter, som kommunikation och ledarskap. Alla dessa nya förmågor arbetar tillsammans för att göra väl avrundade individer.

Kostnaden för en doktorand kan vara olika i varje land och till och med vid olika universitet inom samma land. Eftersom det inte finns något universellt undervisningssystem borde sökande kontakta en skola direkt för att få ett offert.

Studenter som tjänar doktorsexamen i Learning Systems kommer sannolikt att vilja starta en karriär inom utbildningsområdet. Naturligtvis kan denna utbildning leda till olika karriärer. Vissa akademiker fortsätter att bli skoladministratörer, policymakers, professorer, lärare i tidig utbildning, teknikintegrationsspecialister, instruktionsdesigners, pedagogiska teknikkonsulter och kurskoordinatorer. De exakta möjligheterna som är tillgängliga beror på de andra akademiska och anställningshistorierna för kandidater.

Är du redo att anmäla dig till ett doktorandprogram? Skolor runt om i världen erbjuder denna utbildning online och på campus. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.