Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Filosofie doktor  (PhD) Program i Informationsteknikhantering 2023

1 PhD Program i Informationsteknikhantering 2023

Översikt

Efter avslutad doktorsexamen kan eleverna välja att genomföra doktorsexamen. En doktor i filosofi, som är en typ av doktorsavhandling, fokuserar på ett specifikt ämne inom ett studieområde för att ge eleverna en fördjupad kunskap. Det tar vanligtvis omkring fem till sex år att slutföra en doktorand.

Vad är en doktorsexamen i IT? Detta studieprogram kan undersöka IT-industrins beteende och ekonomiska inverkan på konsumenter, samhälle, företag och regeringar. Studenter hanterar ofta forskningsprojekt, diskussioner och avhandlingar i klassrummet under hela programmet. De exakta kurser som krävs kan variera från en skola till en annan men kan innefatta klasser som att främja forskning inom informationsteknikhantering, ledarskapsskapande, ledande strategisk informationsteknisk planering i komplexa och globala miljöer samt forskningsprocesser, teori och övning i global verksamhet .

Studenter väljer ofta att fortsätta denna utbildning för att få tillgång till större arbetstillfällen. En doktorand kan också leda till en högre lön. Den forskning som krävs för att avsluta graden kan finpeka studentens organisatoriska färdigheter, vilket kan göra honom eller henne bättre tidsspecifika chefer.

Innan beslut fattas vilken skola som ska delta, måste eleverna överväga kostnaden för doktorand. Varje skola kan ha en annan undervisning. Det beror ofta, åtminstone delvis, på universitetets storlek och plats. Eleverna ska kontakta skolan som de vill delta i för att få en uppskattning.

En doktorsexamen i Information Technology Management kan förbereda kandidater för en rad högkvalitativa karriärer inom IT-branschen i ideella organisationer, utbildningsinstitutioner, stora företag eller regeringen. De exakta möjligheterna som är tillgängliga kan bero på tidigare erfarenhet och annan utbildning.Vissa studenter fortsätter att bli direktörer för informationsteknologi, teknikprogramdirektörer, ledande informationstekniska revisorer och chefsinformatörer.

Om du vill utöva denna typ av utbildning, måste du ansöka. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Teknologistudier
  • Informationsteknologi
  • Informationsteknikhantering
Studiefält
  • Teknologistudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden