Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Filosofie doktor (PhD) Program i Informationshantering 2024

5 PhD Program i Informationshantering 2024

Översikt

Ett doktorandprogram utökar på tidigare examensstudier genom att erbjuda vidareutbildning som kan hjälpa en elev att bli expert på sitt område. Programmen tar vanligen mellan två och fem år att slutföra. Studenter som tjänar en doktorand kan komma att förberedas med tydliga fördelar i flexibilitet och anpassningsförmåga när de förbereder sig för att komma in på den globala marknaden.

Vad är en doktorand i informationshantering? Denna grad kan hjälpa studenter att få en grundlig förståelse för tekniken inom en organisation och hur anställda använder dem. Studenter kan också lära sig om design och tillämpning av informationsteknik och få möjlighet att genomföra forskning och dataanalys på ett brett spektrum av teknikbaserade system. Detta kan inkludera cloud computing system, mobila system, automatiserad teknik och elektroniska transaktioner. Studenterna är vanligtvis skyldiga att också undervisa andra studenter.

Studenter kan förvärva ett antal färdigheter från detta program som de kan ansöka i deras personliga och professionella liv. De kan behärska analytiska, problemlösande och kommunikationsförmåga för att effektivt kunna arbeta med andra i en mängd olika miljöer.

Kostnaden för doktorand i informationshantering varierar. Det beror på universitetets undervisning och andra avgifter och vilken typ av finansiering som finns. Projektiva studenter ska undersöka olika universitet för att hitta ett program som passar deras mål.

Doktorgradsinnehavare inom detta område kan vara mycket eftertraktade på grund av sin kompetens i en värld som går på teknik. Kandidater kan fortsätta arbeta i flera olika professionella miljöer som bygger på tekniksystem. Potentiella jobb inkluderar att arbeta som datanalysator, chefs tekniker, informationschef, informationssäkerhetschef eller datorsystemarkitekt. Vissa akademiker blir forskare vid forskningsinstitut, bibliotekarier, forskare eller forskare.

En doktorand i informationshantering erbjuds på högskolor och universitet över hela världen. För de som föredrar mer flexibilitet finns det tillgängliga alternativ på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • PhD
 • Studier i management
 • Informationshantering
Studiefält
 • Studier i management (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat