Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 13 Filosofie doktor  (PhD) Program i Informatik 2023

13 PhD Program i Informatik 2023

Översikt

Doktorsexamen i filosofi, eller PhD, är den mest avancerade examen i många områden i studien. En PhD studier kan ta fyra år att slutföra. Generellt är forskning och utredning av en specialiserad ämne i examen fältet primära läget för studien. En doktorsavhandling är typiska i de sista åren av programmet.

&nbsp

Många studenter får be, "Vad är en doktorsexamen i informatik? " Svaret är att informatik består av en blandning av discipliner, alla fokuserade på avancerade studier och forskning av kreativa undersökning är unik för den studerande i samråd med fakultets guider. Doktoranden blandar forskning och begreppsanalys för att gräva i allt från datorprogrammering, matematik och statistiska metoder för att teknik och metodik kommunikation.

&nbsp

Den examen med en doktorsexamen i informatik kan analysera teknik och sofistikerade system med avsikt att design och utveckling för informationsmetodik.Akademiker är bekanta med metoder för programmering och med att bedöma information från olika källor med analys och ett systemtänkande.

&nbsp

Kostnaden för att tjäna en doktorsexamen i informatik kan variera kraftigt beroende på universitetet att studenten väljer och diverse andra faktorer. Granska informationen i programlistan och lära sig mer om de specifika kostnader tillsammans med andra relevanta fakta.

&nbsp

Efter att ha tagit en doktorsexamen i informatik, kan man förvänta sig en karriär som är involverad i ytterligare forskning och undervisning. Många avancerade tekniska branscher har behov av de överlägsna analytiska förmåga akademiker med en doktorsexamen i informatik. Relationer med branschpartners utvecklas som studenten bedriver forskning under studien. Dessa föreningar kan fortsätta som eleven fortsätter på med en karriär inom informatik vetenskaperna.

&nbsp

Sättet att gälla för en doktorsexamen i informatik programmet på nätet börjar med att referera till programmet listar nedan och med tanke på dina behov och förväntningar för en ideal universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Teknologistudier
  • Informationssystem
  • Informatik
Studiefält
  • Teknologistudier (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat