Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 12 Filosofie doktor  (PhD) Program i Hotell och turism 2024

12 PhD Program i Hotell och turism 2024

Översikt

En doktorsexamen eller filosofie doktor, anses vara den högsta akademiska examen. Denna grad Programmet fokuserar på forskning och utbildar dig att skapa ny kunskap inom ditt område. Man måste ha minst en kandidatexamen att komma ifråga för en doktorsexamen. I vissa fall är en magisterexamen krävs.

Vad är en doktorsexamen i Tourism and Hospitality? En doktorsexamen i Tourism and Hospitality förbereder programdeltagare för karriärer inom forskning och undervisning i samband med företagsledning av gästfrihet och turism. Kurser kan innefatta forskningsdesign, statistik, psykologi, sociologi och marknadsföring. Vissa ämnen som kan omfattas är aktuella frågor inom resor och turism, finansiell ekonomi, internationell företagsledning, organisationsteori, databassystem, telekommunikation och nätverk, system analys och design, och konsumentbeteende.Studenter in denna typ av program bör redan ha utmärkt kommunikationsförmåga och analytisk förmåga.

Akademiker med en doktorsexamen i Tourism and Hospitality utveckla färdigheter i kritiskt tänkande, intensiv forskning, datainsamling och vetenskapligt skrivande samtidigt som man strävar stipendium och pedagogik. De får en gedigen affärsmässig bakgrund och studie påverkande faktorer inom turism och gästfrihet.

Kostnaden för PhD varierar beroende läroanstalten du delta, längden av den akademiska program och studielandet. Program kan ta tre till åtta år att slutföra. Forskning ditt program och kontakta de avdelningar för antagning och avgift information.

Karriärmöjligheter med en doktorsexamen är oftast inriktad mot att bli professorer som deltar i undervisning och forskning vid en akademisk institution.Andra möjligheter inkluderar positioner som eftergymnasial utbildning administratörer eller ledare i Tourism Management, gästfrihet, och hotell- och restaurangområden. Oberoende forskningsmöjligheter och chefsbefattningar, såsom verkställande direktör för nationella gästfrihet företag är också tillgängliga.

Ett forskarutbildningen erbjuder möjlighet att fokusera på kunskap och forskning inom ett specialiserat område. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Hotell och turism
Studiefält
  • Hotell och turism (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat