Keystone logo

3 PhD Program i Miljö- och energivetenskap Hållbarhet 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Miljö- och energivetenskap
 • Hållbarhet
Studiefält
 • Miljö- och energivetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Miljö- och energivetenskap Hållbarhet

  En kulmination av år av omfattande studie, en doktorand är en hög ära som många studenter vill uppnå. Doktoranden kan ha ett ben över andra kandidater för att hitta karriärer i en bransch.

  Vad är en doktorand inom miljöhållbarhet? Det är ett avancerat program utformat för dem som vill fördjupa sin kunskap om naturvetenskap och hjälpa miljön genom hållbarhet. Detta program kan kräva att eleverna ska arbeta inom fältet som utför praktisk forskning som ska användas som en del av en avhandling. Förutom praktisk inlärning kan det finnas ytterligare kurser för studenter att slutföra, såsom klimatologi, internationell utveckling och kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder.

  Efter avslutad doktorsexamen ska kandidaten ha specialkunskaper för att hitta en givande karriär och vara till hjälp i samhället. Liksom med de flesta doktorander ska de också ha högutvecklade forsknings-, kommunikations-, organisatoriska och analytiska tänkande färdigheter.

  En mängd olika faktorer kan påverka den totala kostnaden för att få en doktorand. Vissa kan inkludera var skolan är belägen och hur mycket tid en student investerar i programmet. För en fullständig förståelse ska studenterna kontakta skolor för mer information.

  Karriärmöjligheter för akademiker med doktorand inom miljöhållbarhet kan variera. Vissa kan önska att arbeta som forskare för en statlig myndighet som letar efter lönsamma förnyelsebara resurser för att hjälpa planeten, medan andra kan arbeta som hälso- och säkerhetstekniker inom ett yrkesområde. Andra karriärer kan omfatta klimatförändringspolitiska beslutsfattare, professorer, programchefer och forskare. Kandidater borde ha inga problem att hitta arbete om de är öppna för att arbeta för en rad olika branscher.

  Skolor runt om i världen erbjuder doktorandprogram inom miljöhållbarhet. Online-program kan hjälpa eleverna att fortsätta sin utbildning medan de jobbar eller tar hand om familjen på heltid. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.