Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 8 Filosofie doktor  (PhD) Program i Geovetenskap 2024

8 PhD Program i Geovetenskap 2024

Översikt

En doktorsexamen eller doktorsexamen kan vara nyckeln till en givande karriär, högre lön och möjlighet att göra en skillnad i världen. Denna avancerade examen kan tjänas i ungefär fyra till sex år, beroende på hur mycket tid en student kan ägna åt sin utbildning, och det kan hjälpa människor att få viktiga kunskaper som gör dem en värdefull medlem på arbetsplatsen.

Vad är en doktorsexamen i geovetenskap? En doktorsexamen i geovetenskap är en examen som ger studenterna nödvändiga kunskaper för att ta itu med växande miljöproblem som klimatförändringar, miljömässig hållbarhet och förvaltning av naturresurser. För att tjäna en geovetenskap PhD, måste eleverna också har tjänat både en kandidatexamen och en magisterexamen i ett liknande område, och de måste skriva en avhandling eller uppsats som visar sitt lärande för att uppgradera med sin doktorsexamen.

Individer med en doktorsexamen i geovetenskap examen med en mängd kunskap om geografi, geologi, geofysik, markvetenskap och ekologi och de kommer in i arbetskraften som organiserade och kunniga personer som kan skapa innovativa lösningar på de problem som vår värld.

Kostnaden för att tjäna en doktorsexamen i geovetenskap varierar beroende på varje enskild elev, studielandet, den specifika skolan, och längden av den akademiska programmet. Studenter som är intresserade av att tjäna sin doktorsexamen uppmuntras att undersöka sin blivande skolan för att få aktuell information om kostnaden för undervisning och andra eventuella avgifter.

Akademiker med en doktorsexamen i geovetenskap är beredda att gå in i arbetskraften i forskningsvärlden, den akademiska världen, rådgivning eller teknik.Eleverna kan välja att gå forskarlag, miljö konsultföretag, statliga organisationer, eller den akademiska fakulteten vid institutioner för högre utbildning.

Du kan börja tjäna din doktorsexamen i dag. Helt enkelt söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Naturvetenskap
  • Geovetenskap
  • Geovetenskap
Studiefält
  • Naturvetenskap (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat