Keystone logo

7 PhD Program i Naturvetenskap Geografi Geografi 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Naturvetenskap
  • Geografi
  • Geografi
Studiefält
  • Naturvetenskap (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Naturvetenskap Geografi Geografi

Med en doktorsexamen, individer har tillgång till en mer avancerad arbetsmarknaden, större karriärmöjligheter och möjligheten att tjäna mer pengar i sin karriär än individer utan en avancerad examen.

Så vad är en Ph.D. i geografi? Studenterna måste ha först tjänat en kandidatexamen och eventuellt en magisterexamen innan förtjäna sin doktorsexamen. En Ph.D. kan tjänas i ungefär fyra till sex år, beroende på hur mycket tid studenterna har möjlighet att ägna åt sina studier och om de kan passera de nödvändiga kurserna i tid. Kurser täcker ämnen såsom kartor, teorier och metoder inom geografi, kulturella och politiska geografi och forskning och analys av geografisk information. Studenter kan få möjlighet att fokusera sin geografi grad på kulturgeografi, kartografi, urban geografi eller naturgeografi, bland annat.

Det finns flera anledningar till varför människor kanske vill tjäna en Ph.D. i geografi.Eleverna kan förbättra sina grundläggande yrkeskunskaper, såsom läs- och skrivkunnighet, samtidigt få en mängd kunskap inom sitt område och praktisk erfarenhet under ledning av erfarna instruktörer.

Kostnaden för att tjäna en doktorsexamen kan variera beroende på ett flertal faktorer, inklusive eventuella tidigare intjänade högskolepoäng, det land där skolan, och längden av den akademiska programmet. Blivande studenter bör kontakta skolor om undervisning, avgifter och stipendiemöjligheter.

Individer som examen med en Ph.D. i geografi ofta har en mängd yrkesval tillgängliga för dem. Vissa akademiker väljer att arbeta som stadsplanerare, andra kan få anställning med miljöorganisationer, och ytterligare andra kan besluta att bli reseguider. Många akademiker väljer också att återgå till den akademiska världen och ansluta sig till fakulteten vid en akademisk institution lektioner i geografi eller andra närliggande områden.

Tjänar din Ph.D.kan leda till en framgångsrik och lönsam karriär i geografi. Att börja tjäna din doktorsexamen, första sökandet efter ditt program nedan och kontakta upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.